Mėsa tešloje

Ingridientai:
500 g faršo,
įvairių prieskonių,
kiaušinis.
Tešlai:
2 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
2-3 šaukštai miltų,
150 gr pieno,
Aliejaus virimui.
Gaminimas
Faršą paruošti,kaip įprastai (sudėti visus prieskonius ir išminkyti).iš jo padaryti nedidelius pailgos formos ritinėlius.Ruošti tešlą taip:išplakti kiaušinio baltymus ,kitam inde kiaušinio trynius išplakti su pienu ir druska,tada dėti miltus ir išmaišyti,kad tešla būtų grietinės tirštumo.Tada supilti kiaušinio baltymus ir atsargiai išmaišyti su šaukštu.
Įkaitinti puode aliejų,dėti į šaukštą ritinėlį faršo,jį panardinti į tešlą ir dėti į įkaitintą aliejų,virti pavartan kol gražiai pagels. (Rasida)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!