KOKOSINIAI PUTĖSIAI SU VYŠNIŲ PADAŽU

Ingridientai:
Putėsiams:
400 g kokoso pieno,
400 g grietinėlės,
12 g želatinos,
100 g cukraus.
Padažui:
100 g vyšnių,
200 g vandens,
100 g cukraus,
5 g krakmolo.
Gaminimas
Ruošiame putėsius: grietinėlę išplakame, kokoso pieną sumaišome su ištirpinta želatina. Kai atvėsta, sumaišome su išplakta grietinėle. Išpilstome į formas. Ruošiame padažą: užverdame vandenį, į jį suberiame cukrų, sudedame vyšnias, krakmolą. Paverdame, atvėsiname ir puošiame putėsius. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!