KEPTA MĖSA SU KIVIAIS
Ingridientai:2-3 kg mėsos
500 g kivių
druskos pagal skonį
juodųjų pipirų
Gaminimas
Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mėsoje (gali būti bet kokia, kurią mėgstate : kiauliena, jautiena, veršiena) padarome įpjovas – kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos paviršių. Į kiekvieną kišenėlę įdedame dalelę kivio, truputį druskos ir ką tik sumalto juodojo pipiro, farširuotą mėsos gabalą aptepame kiviu ir paliekame nakčiai, ryte įvyniojame į folgą ir kepame orkaitėje.
Prie taip iškeptos mėsos patiekiame šviežius arba marinuotus vaisius arba vaisių salotas. (Valentina)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!