KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Ingridientai:
2-3 kg mėsos
500 g kivių
druskos pagal skonį
juodųjų pipirų
Gaminimas
Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mėsoje (gali būti bet kokia, kurią mėgstate : kiauliena, jautiena, veršiena) padarome įpjovas – kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos paviršių. Į kiekvieną kišenėlę įdedame dalelę kivio, truputį druskos ir ką tik sumalto juodojo pipiro, farširuotą mėsos gabalą aptepame kiviu ir paliekame nakčiai, ryte įvyniojame į folgą ir kepame orkaitėje.
Prie taip iškeptos mėsos patiekiame šviežius arba marinuotus vaisius arba vaisių salotas. (Valentina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!