Bandelės su cinamonu
Ingridientai:
300 gramų miltų,
140 gramų sviesto,
150 gramų cukraus,
300 mililitrų pieno,
25 gramų šviežių mielių (arba 7 gramų sausų),
cinamono,
druskos
Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 - 6 milimetrų storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį supjaustyti 4 - 5 centimetrų pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas 20 - 30 minučių. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų. Kepti 10 - 15 minučių 230-240 laipsnių temperatūroje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Neringa 2009-09-09 22:16:51
Labai skaniai gavosi.. Kepsim dar karta!