20 rezultatų ieškant "apkepti koldunai"
Morkburgeris Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 ar 3 morkų, 2 svogūnų galvučių, 1 ar 2 šaukštų krakmolo, 1 ar 2 šaukštų miltų, 1 ar 2 šaukštų manų kruopų, druskos, pipirų, prieskonių, 2 ar 3 pomidorų, p pomidorų padaž..
Recepto vertinimas:
Sojos dešrelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 – 3 pakelių sojos faršo, 100gr. batono minkštimo, 1 ar 2 šaukštų krakmolo, 1 česnakų galvutės, 2 šaukštai miltų, 60gr. augalinio aliejaus, 50gr. sojos grietinėlės (galima ir be jos), 50gr. pomidorų pa..
Recepto vertinimas:
Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Skumbrė normandiškai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 skumbrės (apie 250 g) 2 svogūnai 5 dideli obuoliai 250 ml sidro (geriau obuolių) 50 ml obuolių acto 30 g sviesto 10 nedidelių svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogū..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Kepti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 baklažanai (apie 750 g), 3 šaukštai miltų, 4 šaukštai riebalų, pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to..
Recepto vertinimas:
Buliaus akis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Riekė baltos duonos arba batono kiaušinis aliejaus kepimui Gaminimas: Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padaryt�..
Recepto vertinimas:
Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..
Recepto vertinimas:
Libanietiška vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150g. vištienos krutineles 1 kiaušinis 30g. miltu 25g. svogunu 10g. sviesto 10g. Maggi Texicana Salsa arba Maggi pomidoru padažo 10g. Maggi prieskoniu mišinio 1g. citrinos rugšties 5g. cesnaku 5g. žalumynu druskos 150g. virtu ryžiu..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su serbentais
Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..
Recepto vertinimas:
Baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 1,5 stiklinės šviežio arba rūgusio pieno, 2 šaukštai sviesto, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti, pasūdyti ir palikti 30 minučių pastovėti. Po to nusausinti ir ap..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai druska Gaminimas: Bulves smulkiai sutarkuoti, įmušti kiaušinius, įberti druskos ir viską gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą, šaukštu, dėti ant įkaitusio aliejaus. Apkepti iš abiejų pusių. Daugelis tešlą nus..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“
Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..
Recepto vertinimas:
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 puodelis aliejaus Pada..
Recepto vertinimas: