APKEPTA LAŠIŠA SU SŪRIU
Ingridientai:150 g lašišos filė
50 g svogūnų
aliejaus
30 g fermentinio sūrio
50 g grietinės
sviesto
šauktas miltų
prieskonių
Gaminimas
Žuvį supjaustyti į 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. Dėti žuvį į porcijinę keptuvėlę, ant viršaus žiedais pjaustytus pakepintus svogūnus, užpilti grietinės padažu, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje 10 minučių (200 laipsnių).
Patiekti toje pačioje porcijinėje keptuvėlėje ant užkandinės lekštės, valgyti užkandine šakute.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!