24 rezultatų ieškant "zirneliais"
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis
Kiaušiniai majonezo padaže su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g majonezo, 150 g pomidorų, 100 g žaliųjų žirnelių, 50 g salotų lapų, 10 kiaušinių, druskos, pipirų. Gaminimas: Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir supjaustykite išilgai. Sudėkite tryniais į virš..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ galvutės žiedinio kopūsto, ½ cukinijos, 1-2 pomidorai, 2 svogūnai, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, žalumynų (svogūnų laiškų, krapų), prieskonių (druskos, pipirų, „Vegetos“) Padažui: ½ stiklin..
Recepto vertinimas:
Kumpio salotos su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g. virto kumpio, 1 stiklinė konservuotų žirnelių, 0,5 stiklinės virtų birių ryžių, 1 stiklinė majonezo, druskos, pipirų, petražolių lapelių. Gaminimas: Kumpis supjaustomas kubeliais, sumaišomas su ryžiais ir žirne..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Silkės lietiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 1.4 kiaušiniai 2.500 g miltų 3.5 stiklinės pieno druskos Įdarui: 4.2 virti kiaušiniai 5.500 g silkės filė 6.2 svogūnai 7.10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių aliejaus Gaminimas: Iš miltų, kiaušinių, pieno ir drus..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Menkė su baklažanais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g menkės, 2.2 svogūnai, 3.2 baklažanai, 4.100 g žaliųjų žirnelių, 5.skiltelė česnako, 6.aliejaus, 7.šaukštelis imbiero, 8.lauro lapelis, 9.petražolių lapelių, 10.cukraus, druskos. Gaminimas: Filė supjaustyti, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Menkė su baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g menkės, 2 svogūnai, 2 baklažanai, 100 g žaliųjų žirnelių, skiltelė česnako, aliejaus, šaukštelis imbiero, lauro lapelis, petražolių lapelių, cukraus, druskos. Gaminimas: Filė supjaustyti, apibarstyti druska, imbi..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos ketvirčiai 4 dideli svogūnai 3 sriubiniai šaukštai pomidorų pastos aliejus pakelis šaldytų morkų su žirneliais 2 kubeliai vištienos sultinio arbatinis šauštelis vištienos prieskonių arbatinis šauštelis kario druska va..
Recepto vertinimas:
Paprika pomidorų sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kg. paprikų (raudonų, geltonų), 3 ltr. pomidorų sulčių, 3 šaukštai druskos, 300 gr. cukraus, 100-150 ml acto 9 proc., pipirų žirneliais. Gaminimas: Iš pomidorų padarau sultis (arba per sulčiaspaudę..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:3 bulvės, 2 morkos, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 1l. pieno, 1l. vandens, druskos.Gaminimas Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedama kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol kiek suminkšt�..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomisIngridientai:800g jautienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių muštiniams pavolioti, 40g riebalų kepimui, 20g sviesto užpylimui. Įdarui: 200 g džiovintų slyvų, 3—4 svogūnai, prieskonių (muskato, cinamono, p..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Veršienos vyniotinisIngridientai:1kg veršienos kumpio, 40 g sviesto, 1 morka, 1 petražolė, saliero, česnako, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), druskos, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais pr..
Recepto vertinimas:
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabaisIngridientai:vienos silkės filė, 250 g konservuotų žirnelių, 5 krabų lazdelės, majonezo, nedidelis svogūnas, druskos.Gaminimas Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti pries..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su žirneliaisIngridientai:(2 asmenims) 200g ryžių (rūšį galima rinktis pagal savo skonį), 150g konservuotų žirnelių , gabalėlis sviesto, juodųjų garstyčių sėklų, druskos.Gaminimas Išverdame ryžius, įdedame sviestą, įberiame druskos ir maišome kol sviestas iš..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su žaliais žirneliais
Kiaušinienė su žaliais žirneliaisIngridientai:Žirnelių košei: 3 kg šviežių žalių žirnelių, 90 g sviesto, 3 valgomieji šaukštai grietinėlės, druskos, pipirų. Kiaušinienei: 18 kiaušinių, 90 g sviesto, druskos, pipirų. Rūgščiam padažui: 6 valgomieji šaukštai grietinėlės..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliaisIngridientai:Pusės galvutės žiedinio kopūstoPusė cukinijos 1-2 pomidorai2 svogūnai Pusė stiklinės konservuotų žirneliųPrieskonių (druskoks, pipirų, Vegetos)Padažui:Pusė stiklinės g..
Recepto vertinimas:
Naminė avienaIngridientai:200 g avienos,30 g sviesto,50 g mėsos sultinio,150 g bulvių,60 g žirnelių,truputis druskos, pipirų, laurų lapelių.GaminimasAvieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame tr..
Recepto vertinimas: