23 rezultatų ieškant "ziediniais"
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Kepti baravykai grietinės padaže
Kepti baravykai grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių baravykų, 400 g bulvių, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinės, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bul..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..
Recepto vertinimas:
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos, 7.1 šaukštelis druskos, 8.50 g grietinės, 9.2 pomidorai, 10.petražolės la..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu
Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 riekės juodos arba baltos duonos, 2.25g. sviesto, 3.400g. morkų, 4.50g. sūrio, 5.2valg.šaukštai trintų džiūvėsių, 6.4 salotų lapai, 7.1 pomidoras arba agurkas,8. petražolių lapai. Gaminimas: Duona pad�..
Recepto vertinimas:
Veršienos vyniotinisIngridientai:1kg veršienos kumpio, 40 g sviesto, 1 morka, 1 petražolė, saliero, česnako, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), druskos, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais pr..
Recepto vertinimas:
Lydeka, šutinta su daržovėmisIngridientai:1kg lydekos, 40 g sviesto, prieskonių (kvepidnčiųjų pipirų, lauro lapelis, kardamono, peletrūno, kmynų), prieskoninių daržovių (1 morka, saliero, 2 svogūnai, 1 poras), l/2 nutarkuotos citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Paruošta ir nusa..
Recepto vertinimas:
Grietinėje apkeptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, 1/2 stiklinės grietinės, 100 g sulesto, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūriu, 1 šaukštelis miltų, pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Jautienos filė su daržovėmis ir padažu
Jautienos filė su daržovėmis ir padažuIngridientai:600 g. jautienos nugarinės, 200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų, jautienos prieskonių mišinio, smulkintų rozmarinų, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, druskos, 3 šaukštai aliejaus kepimui.Gaminimas Filė nupl..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su žiediniais kopūstais
Blyneliai su žiediniais kopūstaisIngridientai:2 kiaušiniai; 4 valg. š. majonezo; 4 valg. š. krakmolo; Druskos; 1 nedidelis žiedinis kopūstas; Šiek tiek citrinos sulčių arba citrinos rūgšties; Aliejaus kepimui.Gaminimas Žiedinį kopūstą 15 min. pamerkiame į vandenį su citrinos sulti..
Recepto vertinimas:
ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS ĮDARYTI POMIDORAI
ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS ĮDARYTI POMIDORAIIngridientai:8 vidumo pomidorai pusė žiedinio kopūstosukapotų petražolių ir krapų lapeliųčesnako skiltelėmaltų pipirųdruskosmajonezoGaminimasŽiedinį kopūstą išski..
Recepto vertinimas:
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI KARIO PADAŽE
ŽIEDINIAI KOPŪSTAI KARIO PADAŽEIngridientai:4 porcijoms reikės:Didelio žiedinio kopūsto 2 pomidorųmažos diežutės konservuotų žirnelių250 g ryžių200 ml grietinėlėsšaukšto vyno actosojos padažo1/2 š..
Recepto vertinimas:
VERŠIENA SU ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS IR GRYBAIS
VERŠIENA SU ŽIEDINIAIS KOPŪSTAIS IR GRYBAISIngridientai:200 g veršienos kumpio, 100 g žiedinių kopūstų, 50 grietinėlės, 30 g keptų svogūnų, 30 g baltojo vyno, ''Vegetos'', mairūnų, kvapniųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas
Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepasIngridientai:1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas,10-15 kazlėkų,1/2 juodos duonos kepaliuko,1 stiklinė pieno,8 kiaušiniai,100 g fermentinio sūrio,druskos,maltų juodųjų pipirų...
Recepto vertinimas:
Blyneliai su žiediniais kopūstais
Blyneliai su žiediniais kopūstaisIngridientai:Tešlai: 2 kiaušiniai,3-4 šaukštai majonezo, 3-4 šaukštai krakmolo,druskos.1 nedidelis žiedinis kopūstas,aliejaus kepimui.GaminimasŽiedinį kopūstą 15 min. pamerkiame į parūg..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su žiediniais kopūstais
Viščiukas su žiediniais kopūstaisIngridientai:(6-8 porcijos)2 viščiukai,1 morka,1 petražolių šaknis,800 g žiedinių kopūstų,2 svogūnai,1 stiklinė grietinės,0,5 stiklinės džiūvėsėlių,0,5 arbat..
Recepto vertinimas: