7 rezultatų ieškant "ziedas"
Pasukų žiedas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litras pasukų ( rūgpienio, kefyro, jogurto), svogūnų laiškų, druskos, 3 šaukštai želatinos. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad ..
Recepto vertinimas:
Plikytas žiedasIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto, 300 ml vandens, 150 g miltų, 4 kiaušiniai. Įdarui: 330 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 200 g bananų, kivių, persikų. Gaminimas 1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens a..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado žiedas su glajumi
Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu
Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažuIngridientai:200 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 70 g rudojo cukraus, 60 g ištirpinto sviesto, 250 ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Desertas "Uogų žiedas"Ingridientai:6 porcijos 500 g braškių arba žemuogių, 4 kiaušinių tryniai, 210 g cukraus, 500 ml grietinėlės, 100 g biskvito, 100 ml raudonojo vyno, mėtų papuošti.Gaminimas Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarv..
Recepto vertinimas:
Šimtalapis Ingridientai: 1 kilogramas miltų 50 gramų mielių 250 gramų pieno 5 kiaušiniai 1,5 stiklinės aguonų stiklinė razinų cukrus lakštams pabarstyti 400 gramų sviesto lakštams aptepti Gaminimas Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplakt..
Recepto vertinimas:
Vyšnių žiedasIngridientai:400 g riebios varškės, 1 l vyšnių,1 stiklinė cukraus,0,5 l grietinės,4-5 šaukštai želatinos.400 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus,vyšnių, žalių mėtų lapelių.Ga..
Recepto vertinimas: