25 rezultatų ieškant "zaliu"
Žalių aguročių salotos Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguročius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilki..
Recepto vertinimas:
Paprikos salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g žalių pipirų ankščių, 100 g pomidorų, 10 g svogūno, susmulkinti petražolių lapelių 2-3 šaukštai, 2 šaukštai aliejaus ir vandens. Gaminimas: 200 g žalių pipirų ankščių (tinka ir geltonos) nuplauname, pašaliname sėklas ir su..
Recepto vertinimas:
Žalių aguruočių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g aguruočių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguruočius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite ..
Recepto vertinimas:
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kiaušinių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g džiovintų grybų, 70 g riebios bekoninės kiaulienos, 2 svogūnai, 6 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aštraus padažo. Gaminimas: Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Braškės su žaliųjų pipirų padažu
Braškės su žaliųjų pipirų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l braškių Padažui: 150 ml grietinėlės 100 ml cukranendrių cukraus 50 g sviesto arba margarino 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų pipirų Gaminimas: Sudėkite į puodą visus padažo komponentus ir virkite, kol ištirps..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20 g morkų, 20 g kopūstų, 35 g pomidorų, 35 g agurkų, 10 g salierų, 30 g grietinės, 30 g majonezo, druskos, pipirų. Gaminimas: Žalias morkas, kopūstus, salierus supjaustykite juostelėmis, o agurkus ir pomidorus – plonais g..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis) 3-4 stiklinės daržovių sultinio 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių druska Gaminimas: Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, u..
Recepto vertinimas:
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l mėsos sultinio, 500 g žirnelių, 1 stiklinė grietinės, 2 tryniai, druskos, cukraus, petražolių lapelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 susmulkintas svogūnas, 2 susmulkinti žalieji pipirai, 4 riekelėmis supjaustyti didesni agurkėliai, 25 g sviesto, 4 valgomieji šaukštai vandens, 0,25 arbatinio šaukštelio čili padažo, druskos ir pipirų. Ga..
Recepto vertinimas:
Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Keptos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ŽaliuokėsKiaušiniaiMiltaiDruskaPipiraiAliejus Gaminimas: Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame k..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Žalių burokėlių salotosIngridientai:200 g šviežių burokėlių, 100 g morkų, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų krapų, 1 šaukštas alyvų arba saulėgrąžų aliejaus, petražolių lapelių. Gaminimas Burokėlius ir morkas nuplauname, nuvalome ir sutarkuojame rupia tarka..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ryžių sriubaIngridientai:750 g šviežių morkų, 25 g sviesto, 600 ml vištienos sultinio, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 150 ml pieno, 75 g virtų ryžių, 4 kambario temperatūros kiaušiniai, žalių svogūnų laiškų, 150 ml grie..
Recepto vertinimas: