20 rezultatų ieškant "zaliosios 2bsalotos"
Karpis su paprika ir pomidorais
Karpis su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg išvalyto karpio, 2.1/2 kg pomidorų, žaliosios paprikos, 3.4 griežinėlių rūkytos šoninės, 4.2 bulvių, 5.0,5 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 šaukštas margarino. Gaminimas: Bulves nulupkite, supjaustyki..
Recepto vertinimas:
Kiniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštelis žaliosios arbatos 1 puodelis vandens. Gaminimas: Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių..
Recepto vertinimas:
Tortas su žaliąja citrinaIngridientai:40 g sviesto, 130 g biskvitinių sausainiu, citrinų želė (sausa), 1 pakelis vanilinio cukraus, 250 g tyrės pavidalo varškės, 4 šaukštas žaliosios citrinos sulčių, 100 g cukraus, melisų, 250 g grietinėlės, žaliosios citrinos griežinėli�..
Recepto vertinimas:
Pipirinis kokteilisIngridientai:2 porcijoms: 2 stiklinės vandens, 1/4 šaukšto maltų pipirų, 3 šaukšteliai žaliosios arbatos, 1/4 stiklinės saldaus kondensuoto pieno.Gaminimas 5 min. ant lėtos ugnies virti vandenį su pipirais ir dar karštą užpilti ant žaliosios arbatos. Kai atauš, nu..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir jogurtu
Salotos su krevetėmis ir jogurtuIngridientai:220 g virtų krevečių, 1 žaliosios citrinos tarkuota žievelė, 2 šaukštai kokosų pieno, 3 šaukštai natūralaus jogurto, pagal skonį šviežiai maltų juodųjų pipirų ir druskos, ryšulėlis salotų.Gaminimas Dubenyje sumaišykite kokosų pie..
Recepto vertinimas:
Cukininijų ir žaliosios paprikos salotos
Cukininijų ir žaliosios paprikos salotosIngridientai:100 g cukinijos, 120 g žaliosios paprikos, 150 ml kefyro, 3-4 lapai šviežio baziliko, druskos, pora lašų "Tabasco" padažo.Gaminimas Cukiniją ir žaliąją papriką supjaustyti mažais gabalėliais. Suplakti mikseriu su kefyru ir bazilik�..
Recepto vertinimas:
Viščiukų šlaunelės su kariuIngridientai:12 viščiukų šlaunelių (be odos), druskos, pipirų, 4 šaukštai žemės riešutų aliejaus, 200 g porų, 200 g svogūnų, 3 česnako skiltelės, 30 g imbierų, 2 šaukštai kario, 6 žaliųjų citrinų lapeliai arba 2 žaliųjų citrinų tarkuotos �..
Recepto vertinimas:
Gaiviosios salotos (Jūratės)Ingridientai:Agurko, žaliosios paprikos, birios varškės, krapų, geltonos ar žaliosios citrinos, natūr. jogurto.Gaminimas Agurką, papriką susmulkinti. Citriną nulupti, supjaustyti griežinėliais ir juos susmulkinti. Nupilti sultis, susidariusias smulkinant ..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos (Jūratės)Ingridientai:Agurko, brokolio, žaliosios paprikos, svogūno laiškų, poro, majonezo, sumaišyti su natūr. jogurtu.Gaminimas Brokolį apvirti apie 5 min, perlieti šaltu vandeniu ir padalinti į smulkesnius žiedynus. Agurką ir papriką supjaustyti kubeliais. Su..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)Ingridientai:4 porcijoms: ½ mažos salotų gūžės; 3 maži pomidorai; 2 česnakų laiškai; 500 g virtos žuvies be kaulų; 4 arb. š. kaparėlių. Padažui: 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 1 mažas baltasis svogūnas; 1-2 česnako skiltelės; 2 prinok..
Recepto vertinimas:
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)
Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)Ingridientai:1 baltas svogūnas; 2 laiškiniai česnakai; 3 pomidorai; 1 žaliosios paprikos ankštis; 2 konservuotos aitriosios paprikos (chiles jalapeños); 3-4 valg. š. aliejaus; 250 g virtos žuvies; 250 g virtų ir lukštentų krevečių; 1 valg. š...
Recepto vertinimas:
Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)
Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)Ingridientai:1 svogūnas; 1 maždaug 3 cm gabaliukas imbiero šaknies; 1 žalioji citrina; 400 g moliūgo; 2 obuoliai; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; Apie 120 g cukraus; 1 cinamono lazdelė; Druska; Ant peilio galo maltų kalendrų; 125 ml baltojo vyno; 2-3 š..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas (Arroz con leche)
Ryžių pudingas (Arroz con leche)Ingridientai:150 g baltų ilgagrūdžių ryžių; 50 g razinų; Pagal skonį 4 valg. š. vaisių sulčių (geriausia apelsinų); Cinamono lazdelė; Ant peilio galo druskos; Po 1 gabaliuką žaliosios citrinos ir apelsino žievelės; 500 ml pieno; 200 g cukraus; 1 ar..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas padažas (Salsa mexicana)
Meksikietiškas padažas (Salsa mexicana)Ingridientai:3-4 saulėje prinokę pomidorai; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 3-4 aitriosios paprikos (chiles serranos); 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; Druska; 1-2 arb. š. žaliosios citrinos sulčių.Gaminimas Pomidorus nuplaukite, nuplikykite, nul..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)Ingridientai:3 išdarinėti upėtakiai (maždaug po 300-350 g); 2 svogūnai; 1 česnako skiltelė; 2 aitriosios paprikos (chiles guajillos); ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 2 žaliosios citrinos; 3 valg. š. aliejaus; Druska.Gaminimas Upėtakius nu..
Recepto vertinimas:
Bulvės su tunu (Aleksandros)Ingridientai:2 dideli svogūnai; 2 skardinės konservuoto tuno; 2 žaliosios citrinos; Truputėlis marinuotų aštrių čili pipirų; 10 bulvių; 4 kiaušiniai.Gaminimas Smulkiai supjaustyti svogūnai,tunas, marinuoti čili pipirai yra gerai išmaišomi ir apipilami cit..
Recepto vertinimas: