20 rezultatų ieškant "vysniu kompotai"
Ledai su vyšniomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vanilinių ir vyšnių ledų 2.460g vyšnių iš kompoto 3.1/4 l 36% grietinėliės 4.2pakeliai vanilinio cukraus 5.20 ml vyšnių likerio Gaminimas: Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto i..
Recepto vertinimas:
Vyšnių džemas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg. vyšnių,2.800-1000 g medaus. Gaminimas: Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus. Pusę vyšnių sumalti mėsmale ir virti kartu su medumi ant didelės ugnies 15 min. Sudėti likusias vyšnias ir virti dar 10 min. Truputi atvėsinti ir supilti �..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės sausainių, 2.2 stiklinės vyšnių, 3.3 šaukštai cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.1 šaukštas sviesto, keletas gražių uogų puošimui. Gaminimas: Vyšnias suberti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir užvirti. Sutrintus ..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene
Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogieneIngridientai:3 senesnės juodos ruginės duonos riekelės (be plutos), 2 l. vandens, 200 g razinų, džiovintų obuolių, 200 g vyšnių uogienės arba džiovintų vyšnių, 1-2 gvazdikėliai, stambiai malto cinamono, cukraus, druskos, 100 g grieti..
Recepto vertinimas:
Ledų tortasIngridientai:2 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus, pusė stiklinės miltų, litras grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, 8 šaukštai vyšnių likerio, 125 g vyšnių (be kauliukų), 120 g juodojo šokolado, 12 lazdynų riešutu.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltym..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vyšniomisIngridientai:Tešla: 250 g. miltų, 80-100 g. margarino, 80-100 g. cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinis, Vyšnių kremas: stiklainis vyšnių (be kauliukų)kompoto, grietininio pudingo pakelis.Gaminimas Miltus ir margariną sukapoti, supilti plaktą kiaušinį, suberti vanil..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Tortas „Juodasis miškas"Ingridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 125 ml vandens, 125 g sviesto, 250 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės. Įdaras: 480 ml..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Vyšnių sriubaIngridientai:6 porcijos 1 kg šviežių, šaldytų arba konservuotų vyšnių be kauliukų, 250 ml vandens, 175-250 g cukraus (pagal skonį), 5 cm ilgio cinamonų lazdelė, 750 g sauso raudonojo vyno, šaukštelis migdolų esensijos, 250 ml neriebios grietinėlės, 250 g grietinės.G..
Recepto vertinimas:
Vyšnių desertas su duona ir medumi
Vyšnių desertas su duona ir medumiIngridientai:4 porcijos 400 g vyšnių, 150 g juodos sudžiūvusios duonos, 200 ml grietinėlės, 3 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, cinamonų.Gaminimas Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome..
Recepto vertinimas:
Riešutinis tortas su likeriuIngridientai:Riešutų tešlai: 4 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 100 g maltų lazdyno riešutų, 20 g krakmolo. Biskvito tešlai: 3 kiaušiniai, 75 g cukraus pudros, 50 g miltų, 50 g krakmolo, žiupsnis kepimo miltelių, ½ citrinos žievelės arba citrinų e..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas su užpiluIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; ½ citrinos tarkuota žievelė; 125 g margarino; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kg vyšnių; 4 valg. š. cukraus; 2 valg. š. maltų sausainių. Užpilui: 3 kiaušiniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Švarcvaldo vyšnių tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; 150 g cukraus; 1 pak.vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 75 g miltų; 75 g krakmolo; 25 g kakavos miltelių; Sviesto formai patepti. Trapiai tešlai: 150 g miltų; 1 mažas trynys; 65 g cukraus; ½ pak.vanilinio cukraus; ½..
Recepto vertinimas:
Elizabetos tortas su vyšniomis
Elizabetos tortas su vyšniomisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 125 g cukraus; 120 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių. 50 g maltų lazdyno riešutų; Riebalų formai patepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 4 valg. š. vyšnių likerio; Apie 450 g vyšnių uogienės. Glajui: 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)
Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)Ingridientai:3 kg. vyšnių, 800 g. cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l. raudonojo desertinio vyno. Gaminimas Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą sk..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniaisIngridientai:Plikytai tešlai: 25 g sviesto; 75 g miltų; 15 g krakmolo; 3 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Trapiai tešlai: 180 g miltų; 50 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Rie..
Recepto vertinimas: