20 rezultatų ieškant "vysnias"
Pyragas su vyšniomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g vyšnių be kauliukų, 30g nesūdyto sviesto, 2 šauk?tai cukraus, 2 šaukštai miltų, puse šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 1/3 stiklinės cukraus pudros, 4 plakti kiaušiniai, 1 1/2 stiklinės pieno, dar 30g nesūdyto s..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su vaisių įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g miltų, 20 g pieno, 0,5 kiaušinio, 5 g sviesto, 5 g cukraus, 1 g druskos. Įdarui: 110 g obuolių, 100 g vyšnių be kauliukų, 30 g grietinės, 30 g cukraus. Gaminimas: Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duo..
Recepto vertinimas:
Braškės varškės kreme Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g braškių, 3 šaukštai cukraus, 250 g varškės, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai vanilinio pudingo miltelių. Gaminimas: Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir..
Recepto vertinimas:
Ledai su vyšniomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vanilinių ir vyšnių ledų 2.460g vyšnių iš kompoto 3.1/4 l 36% grietinėliės 4.2pakeliai vanilinio cukraus 5.20 ml vyšnių likerio Gaminimas: Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto i..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis maskarponės pyragas
Šokoladinis maskarponės pyragasIngridientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 valg. šaukštų cukraus, 1 žiupsnelio vanilino, 1 kiaušinio, 300 g miltų, 1 pakelio kepimo miltelių, 2 valg.šaukštų migdolų likerio. Įdarui: 150 g šokolado, 2 valg. šaukštų trupintų sausa..
Recepto vertinimas:
Vyšnių džemas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg. vyšnių,2.800-1000 g medaus. Gaminimas: Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus. Pusę vyšnių sumalti mėsmale ir virti kartu su medumi ant didelės ugnies 15 min. Sudėti likusias vyšnias ir virti dar 10 min. Truputi atvėsinti ir supilti �..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės sausainių, 2.2 stiklinės vyšnių, 3.3 šaukštai cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.1 šaukštas sviesto, keletas gražių uogų puošimui. Gaminimas: Vyšnias suberti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir užvirti. Sutrintus ..
Recepto vertinimas:
Anties krūtinėlė su vyšniomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 ančių krūtinėlės, svogūnas, 300 g vyšnių, 5 šaukštai romo, šaukštelis tarkuotos apelsino žievės, gvazdikėlis, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas sviesto, šaukštelis bulvių krakmolo, pipirų. Gaminimas: Mėsą supja..
Recepto vertinimas:
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais
Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..
Recepto vertinimas:
Karštas vaisių kokteilisIngridientai:200g vyšnių, 300g ananaso, didelis persikas, 100ml obuolių sulčių, šaukštas cukraus, 80ml vyšnių likerio, 30g sviesto.Gaminimas 1. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. 2. Ananasą supjaustome nedideliais kubeliais. 3. Persiką blanši..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..
Recepto vertinimas:
Vyšnių desertas su duona ir medumi
Vyšnių desertas su duona ir medumiIngridientai:4 porcijos 400 g vyšnių, 150 g juodos sudžiūvusios duonos, 200 ml grietinėlės, 3 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, cinamonų.Gaminimas Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su ledaisIngridientai:4 porcijos 500 g vyšnių, 3 šaukštai miltinio cukraus, 2-3 šaukštai raudonųjų serbentų želė, 400 g vanilinių arba grietininių ledų, malto cinamono, 100 ml romo, juodojo šokolado drožlių, vaflių papuošti.Gaminimas Šviežias vyšnias nuplauname, nusa..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas su užpiluIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; ½ citrinos tarkuota žievelė; 125 g margarino; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kg vyšnių; 4 valg. š. cukraus; 2 valg. š. maltų sausainių. Užpilui: 3 kiaušiniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 250 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 700 g konservuotų vyšnių; 2 valg. š. van..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniaisIngridientai:Plikytai tešlai: 25 g sviesto; 75 g miltų; 15 g krakmolo; 3 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Trapiai tešlai: 180 g miltų; 50 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Rie..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su vyšniomisIngridientai:Bezė pagrindui: 3 baltymai; 150 g cukraus; ½ pak. vanilinio cukraus; 1 valg. š. citrinos sulčių; Cukraus pabarstyti. Trapios tešlos pagrindui: 250 g miltų; 1 kiaušinis; 75 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g sviesto. Įdarui: 4 valg. š. vyšni..
Recepto vertinimas:
Silkė su vyšniomis ir šokoladu
Silkė su vyšniomis ir šokoladuIngridientai:2 silkių filė, 0,5 stiklinės razinų, 2 svogūnai, saujelė saulėgrąžų branduolių, truputis vyšnių iš uogienės, tarkuoto šokolado.GaminimasSilkę supjaustome gabaliukais ir sudedame į silkinę. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepame kep..
Recepto vertinimas: