Vikos guliašas (4 asmenims)


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

Mėsa (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)    800 g
Svogūnai                                                        2 vnt
Kečupas ar pomidorų padažas                       6 šaukštai
Miltai                                                              2 šaukštai
Grietinė                                                          4 šaukštai
Aliejus
Prieskoniai
Druska

Gaminimas:

Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad gautusi vientisa, be gumuliukų, tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!

Tinka vartoti su:

Karštomis bulvėmis, bulvių koše

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!