Vikos guliašas (4 asmenims)
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
Mėsa (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis) 800 g
Svogūnai 2 vnt
Kečupas ar pomidorų padažas 6 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Grietinė 4 šaukštai
Aliejus
Prieskoniai
Druska
Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad gautusi vientisa, be gumuliukų, tyrelė. Mėsą užpilti pakepintu kečupu, miltų tyrele, suberti itin smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius, druska. Troškinti ant silpnos ugnies 10-15 min. Pabaigoje įdėti grietinę ir išmaišyti. Skanaus!
Tinka vartoti su:Karštomis bulvėmis, bulvių koše
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!