8 rezultatų ieškant "vidutinis"
Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais
Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 2.150-200g. grybų, 3.1 valg. šaukštas sviesto, 4.1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 5.1/2 stiklinės pieno arba grietinės [su grietine skaniau, ir geresnis aromatas], 6.druskos, p..
Recepto vertinimas:
Padažas salotomsIngridientai:1 puodelis jogurto, 1/2 puodelio majonezo, 1 vidutinis supjaustytas svogūnėlis, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 arbatinis šaukstelis worcestershire padažo (šio padažo sudėtis: actas, melasa, cukrus, druska, ančiuviai, svogūnai, česnakai), 1/4 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Pikantiški ryžiai su apelsinaisIngridientai:3 stiklinės ryžių, 40 g sviesto, vidutinis smulkintas svogūnas, mažas virtas smulkintas salieras, 2 stiklinės apelsinų sulčių, cukraus, druskos.Gaminimas Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakep..
Recepto vertinimas:
Graikiškos salotosIngridientai:6-8 porcijos 2 nedideli agurkai, 2 žaliosios saldžiosios paprikos, 1 vidutinis raudonasis svogūnas, 175 g feta sūrio, 1 kg pomidorų, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 g alyvuogių.Gaminimas Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilg..
Recepto vertinimas:
Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto
Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo KrantoIngridientai:700 g jautienos, 1 vidutinis kopūstas, 250 g turkiškų žirnių, 500 g pomidorų, 400 g baklažanų, 300 g svogūnų, 300 g ankštinių pipirų, 300 g grybų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 200 g aliejaus.Gaminimas Mėsą supjaustykite gaba..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai arba pomidorai
Marinuoti agurkai arba pomidoraiIngridientai:3L stiklainiui:1 vidutinė morka1 vidutinis svogūnas2-3 vnt lauro lapeliai2-3 vnt gvazdikeliai2-3 vnt krapų žiedai12 vnt nemaltų juodųjų pipirų12 arbat.šaukštelių cukraus6 arbat.šaukšt. drusk..
Recepto vertinimas: