Ryžiai su vėžiais


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
30 vėžių,
sviestas,
krapai,
1,5 stiklinės ryžių,
miltai.

Gaminimas:
Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirinkite su žaliais krapais, iškoškite. 1,5 stiklinės ryžių supilkite į karštą iškoštą vėžių buljoną, išmaišykite, pasūdykite, uždenkite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai bus gatavi, sudėkite vėžių kakliukus sveikus, o kojas sukapotas. Išmaišykite, paduokite pusdubenyje. Atskirai paduokite padažą: šaukštą vėžių svieste pakepkite su šaukštu miltų, praskieskite 2 stiklinėmis vėžių buljono, užvirinę pasūdykite ir paduokite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!