Sulčių drebučiai šv. Valentinui
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
5 g želatinos,
200 ml sulčių,
uogų,
ledų
( nat. jogurto).
Gaminimas:
Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingusius drebučius supjaustyti peiliu arba išspausti formele. Į taurę sudėti supjaustytas braškes, uždengti ledais ar jogurtu. Taurę pastatyti ant didesnės lėkštės, lėkštėje išdėlioti uogas, gėlės ir drebučių širdelę.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!