25 rezultatų ieškant "uvis"
Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..
Recepto vertinimas:
Prancūziška žuvis Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos 8 pievagrybiai 60 g sviesto 3 pomidorai Poras 2 svogūnai 3 skiltelės česnako Maltų pipirų Druskos Žuvies prieskonių Petražolių Salieras Gaminimas: Žuvies gabalus užpilame trupučiu sū..
Recepto vertinimas:
Kiniškos salotos lietuviškai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Morkos, ilgavaisis agurkas, kepintos saulėgražos, riešutai arba sezamo sėklos, apelsinas, šlakelis aliejaus, sojų padažo, druskos, pipiru, česnako, panevėžio file arba virtos jautienos. Gaminimas: Mo..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Žuvis majoneze Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 95 g žuvies, 35 g majonezo, 10 g drebučių, 150 g virtų daržovių, 20 g salotų, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Lėkštę išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite 50 g daržovių, užpilkite majonezu, ant jų sudėkite virtą, sup..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Žuvis drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g drebučių, 40 g majonezo, 100 g daržovių, skiltelė citrinos, druskos. Gaminimas: Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmul..
Recepto vertinimas:
Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių arba acto, 1 svogūnas, sviesto, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 raugintas agurkas, 1 obuolys, 1 stiklinė marinuotų grybų, 0,5 stiklinės sultinio, 3 šv..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su sezamo sėklom Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos 1/4 stiklinės miltų 1 šaukštelis druskos žiupsnelis pipirų 1/4 stiklinės sezamo sėklų 1 kiaušinis 1 šaukštas pieno 4 bet kokios baltos žuvies muštiniai (apie 900 g) 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai aliejaus 1/3 ..
Recepto vertinimas:
Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..
Recepto vertinimas:
Apkepta žuvisIngridientai: 1 maišelis šaldytų daržovių 1 pakuotė šaldytos jūros lydekos filė 1 indelis grietinėlės Fermentinis sūrio Žuvies prieskonių pipirų druskos Atšildytą žuvies filė apvolioti miltų ir prieskonių mišinyje ir apkepti keptuvėje. Į bet kokį..
Recepto vertinimas:
Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..
Recepto vertinimas:
Žuvis su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g menkės filė, 6 apelsinų griežinėliai, 2 šaukštai apelsinų sulčių, šaukštelis tarkuotos apelsino žievės, aliejaus, kapotų migdolų, druskos, pipirų muskato. Gaminimas: Supjaustytą filė sudėti į keptuvę, ant kiekvieno gab..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg žuvies, 0,5 stiklinės miltų, pipirų, aliejaus, druskos. Padažui: 2 svogūnai, morka, petražolės šaknis, stiklinė marinuotų grybų, 2 šaukštai pomidorų padažo, druskos, cukraus, pipirų, lauro lapelis. Ga..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Veršelio liežuvis su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 veršelio liežuvis,2.1/2 stiklinės medaus, 3.1/2 šaukšto prieskonių, 4.1/4 šaukštelio gvazdikėlių, 5.1/2 stiklinės acto,6.1/2 stiklinės razinų,7.1/4 šaukštelio garstyčių, 8.1 šaukštelis druskos. Gaminimas: Išvirti l..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Žuvis tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Prireiks: LYDEKOS FILE VIRTU MORKU PAPPRIKOS ZALIO AGURKO KIAUSINIO MILTU VANDENS Gaminimas: ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI,..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas: