Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Ingridientai:
1,5 puodelio splenda (saldiklis),
1/2 puodelio migdolų pastos (trinti migdolai su sviestu),
2 kiaušiniai,
900g. baltojo sūrio,
1 šaukštelis vanilės aromatinio aliejaus.
Gaminimas
Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę. Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa. Iš 50g. sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą. Paimkite 25cm. dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą. Atvėsinkite formą šaldytuve. Išmaišykite kiaušinius ir vanilę stiklinėje, supilkite ant sūrio ir gerai sumaišykite. Supilkite splenda, keletą lašų citrinų sulčių ir dar kartą gerai išmaišykite. Iškratykite iš tešlos oro burbuliukus. Sukrėskite paruoštą masę į atvėsintą formą. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes.

Ištraukite iškeptą tortą iš orkaitės, 5min. vėsinkite, tuomet nulupkite apsvilusia plutelę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!