21 rezultatų ieškant "troskintu"
Kepta kiauliena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, 150 g sūdytų grybų, 5 pomidorai, 1 svogūnas, 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų. Gaminimas: Kiaulienos gri..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, šaukštas druskos, šaukštelis cukraus, pipirų, imbiero, gvazdikėlių, krapų. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintu obuolių ir slyvų, kumpio, faršo, troškintų grybų, svogūnų, virtų ryžių. Gamin..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su grybais ir pomidorais
Kalakutiena su grybais ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 3 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, svogūnas, morka, petražolės šaknis, saliero gabalėlis, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė troškintų grybų, druskos, 2 stiklinės sultinio, 2 šaukštai gri..
Recepto vertinimas:
Vištiena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g paukštienos, 3 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, svogūnas, morka, petražolės šaknis, saliero gabalėlis, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė troškintų grybų, druskos, 2 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 4 pomid..
Recepto vertinimas:
Grybai su kumpiu ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse troškintų grybų, 75 g lieso karštai rūkyto kumpio, 75 g sūrio, 1 kietai virtas kiaušinis, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti ..
Recepto vertinimas:
Grybų sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sviesto, 3 šaukštai kapotų troškintų grybų, 3 šaukštai trintų svogūnų, druskos. Gaminimas: Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę ..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių, 100 - 125 g. virtų arba 30 - 40 g. džiovintų grybų, 1 litras sultinio ar vandens, 1 mažas svogūnas, gabalėlis saliero, sviesto, 1 morka, 4 - 5 bulvės, druskos, pipirų, 0,25 rauginto agurko, 1 šaukštas grietinės..
Recepto vertinimas:
Turkiška aviena Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos 100 g nerūkytų lašinių 2 svogūnai 2 morkos 5 rauginti agurkai 2 salierai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis kmynų žiupsnelis pipirų 5 lauro lapai 1 šaukštas acto Gaminimas: Prika..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..
Recepto vertinimas:
Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos, truputis sultinio, žarnų, stiklinė kmynų padažo. Gaminimas: Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su špinatais, kumpiu ir sūriu
Karšti sumuštiniai su špinatais, kumpiu ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 gabaliukai duonos, 2-3 valg. šaukštai margarino arba sviesto, 4-6 ploni griežinėliai kumpio, 4-6 valg. šaukštai smulkiai supjaustytų troškintų špinatų, 4-6 stori griežinėliai sūrio. Gaminimas: Du..
Recepto vertinimas:
Troškintų daržovių sriubaIngridientai:1/2 gūžės kopūsto, 1/2 griežčio, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 20 g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Kopūstai, griežtis, morkos ir petražolės šaknelė supjaustoma k..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos ir truputis sultinio, žarnų, 1 stiklinė kmynų padažo.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški veršienos maltiniai
Žemaitiški veršienos maltiniaiIngridientai:400 g veršienos, 100 g kiaulienos, 100 g silkių, 2—3 riekutės pyrago, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės ..
Recepto vertinimas:
Romėniškos salotos su silkeIngridientai:500 g pomidorų, 250 g troškintų pievagrybių, 250 g troškintų baltųjų grybų arba voveraičių, kelios svogūnų galvutės, 4 piene gerai išmirkytos silkės, nepilna majonezo stiklinė, 2 šaukštai varškės, 2 šaukštai aliejaus.Gaminimas P..
Recepto vertinimas:
Ruginių miltų virtiniai su kopūstais
Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas: