Riebaluose kepti trikampėliai su grietine

Ingridientai:
20 trikampių:

3 tryniai;
30 g grietinės;
1 valg. š. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
100 g miltų;
500 g lydyto sviesto kepimui.
Gaminimas
Trynius sumaišyti su grietine, vaniliniu cukrumi bei druska. Į šią masę po šaukštą įmaišyti miltus. Tešlą palaikyti 1 val. Paskui ant miltais pabarstytos lentos plonai iškočioti ir išspausti 20 trikampėlių (jei neturite formelių, galima tiesiog supjaustyti peiliu). Juos dėti į karštus riebalus ir apkepti iš abiejų pusių. Pabarstyti cukraus pudra ir patiekti šviežius su mėgstama uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!