6 rezultatų ieškant "tresniu koncervai"
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..
Recepto vertinimas:
Mini pagardukas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: varškės [geriausiai tinka naminė] grietinės cukraus (paga skonį)keletas trešnių Gaminimas: Grietine sukresti i dubeni, uzberti cukraus(pagal skoni) ir viska suplakti. Misiniu apglaistyti varske ir papuost..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su vaisias Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. virtos arba keptos vištienos, 2 ananaso griežinėliai, 1 skardinė konservuotų mandarinų [apie 300g.], 2 šaukštai skaldytų migdolų druskos, cukraus, maltų pipirų, 1 saldžioji paprika, 50g. majonezo, 2 šaukštai konjako, ..
Recepto vertinimas:
Trešnių sriubaIngridientai:750 g trešnių, 1-2 cinamono lazdelės, 1 citrinos žievele, 1 stiklinė sauso raudonojo vyno, 1-2 šaukštai krakmolo, 1/2 stiklinės cukraus, 5 stiklinės vandens.Gaminimas Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vanden..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su vyšniomisIngridientai:400 g liesos varškės, 1/2 stiklinės cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 stiklinė šilto pieno, nepilna stiklinės manų kruopų, 1,5 stiklinės vyšnių (arba trešnių) be kauliukų, 2 šaukštai miltų, ži..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas: