15 rezultatų ieškant "trapus obuoliu varskes pyragas"
Trapus pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450gr.miltų truputis druskos,50gr.cukraus,50gr.sviesto,1 pakelis mielių, 1kiaušinis, 1stiklinė pieno Trapaus pyrago viršui: 350gr.miltų,100gr.cukraus,truputis druskos,200gr.sviesto. Gaminimas: Sviestą išsukam..
Recepto vertinimas:
Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiaiIngridientai: 1 gab. imbiero šaknies ( apie 2 cm.) 125 g. sviesto 125 g. miltų 50 g. krakmolo 50 g. smulkaus cukraus žiupsnelis vanilės, malto imbiero Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, įdėt į šaldytuvą 0,5 val , kad atšaltų. Kai atšals fo..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiaisIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šauktas cukraus pudros, 45 g sviesto, 1 šaukštas pieno. Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likerio. Gaminimas Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir..
Recepto vertinimas:
Trapūs žagarėliaiIngridientai:6 tryniai, kiaušinis, 2 indeliai grietinės, pusė stiklinės miltinio cukraus, pusė pakelio vanilinio cukraus, riebalų virimui, miltų.Gaminimas Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti teš..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 1,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, 1/4 šaukštelio malto muskato, žiupsnelis druskos, 75 g cukraus, kiaušinis, 125 g sviesto. Įdarui: 100 g kapotų migdolų, 4 kriaušės, 100 g cukraus, 4 šaukštai miltų,..
Recepto vertinimas:
Trapūs griliažiniai sausainiai
Trapūs griliažiniai sausainiaiIngridientai:Tešlai: 100g sviesto, 3 tryniai, 2-3 v.š. cukraus, truputis vanil. cukraus, 1 v.š. manų kruopų, miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų, 1 v.š. grietinės, truputis sodos, 3-4 v.š. maltų riešutų. Viršui: 0,5 stikl. skald..
Recepto vertinimas:
Trapūs naminiai sausainiai Ingridientai: 200 gramų sviesto, 1 stiklinė majonezo, 1 kiaušinis (arba 2 tryniai), 130 gramų cukraus, truputis druskos, truputis sodos, 450 gramų miltų. Gaminimas Sviestą išsukti su cukrumi, išplakti kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingred..
Recepto vertinimas:
Trapus pyragas su braškėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; ½ arb. š. kepimo miltelių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; Riebalų (formai ištepti). Įdarui: 100 g cukraus; 500 g braškių.Gaminimas Sumaišyti miltus, sviestą supjaustytą gabalėli..
Recepto vertinimas:
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)Ingridientai:200 g miltų, 100 g sviesto, druskos, vandens, 1 arbatinis šaukštelis kari (indiškų šafranų, raudonųjų pipirų ir kitų trintų prieskonių mišinys), aliejaus kepimui, 30 g aliejaus, 200 g maltos jautienos, 100 g svogūnų arba svogūnų l..
Recepto vertinimas:
Kengūros karštas obuolių pyragas
Kengūros karštas obuolių pyragas Ingridientai: 100 gramų kvietinių miltų, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto ar margarino, 3 obuolių, 2 - 3 šaukštų cukraus (obuoliams skardoje pabarstyti) Gaminimas Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir ..
Recepto vertinimas:
Pienių saldainiaiIngridientai:Kelios saujos pienių žiedų, 2 šaukštai medaus,100 g džiovintų slyvų, 100 g razinų, keli trapus sausainiai, 0,5 citrinos sulčių.GaminimasPienių žiedus, slyvas, razinas sumalame mėsmale. Išspa..
Recepto vertinimas:
Pienių saldainiaiIngridientai:Kelios saujos pienių žiedų, 2 šaukštai medaus,100 g džiovintų slyvų, 100 g razinų, keli trapus sausainiai, 0,5 citrinos sulčių.GaminimasPienių žiedus, slyvas, razinas sumalame mėsmale. Išspaudžiame citrinos sultis. Įdedame medaus. Išmaišome. Tarp del..
Recepto vertinimas: