20 rezultatų ieškant "tirpinto"
Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..
Recepto vertinimas:
Neriebus meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pip..
Recepto vertinimas:
Medaus vainikas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3,5-4 stiklinės miltų, 5 šaukštai tirpinto margarino arba aliejaus, 250 g medaus, 1,2 stiklinės cukraus, stiklinė grietinės, 3 kiaušiniai, 5 šaukštai razinų, truputis kepimo miltelių. Gaminimas: Miltai sumaišomi su kėlimo milteliais. Me..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Grybų kukulaičiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g virtų grybų, 5 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 1 šaukštas tirpinto sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas grietinės, druskos. Gaminimas: Grybus ir svogūnus sumalti mėsmale, sumaišyti su smulkintais svogūnais, sviestu, kiaušiniais ir ..
Recepto vertinimas:
Grietininis plokštainis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušinio tryniai, 50 g tirpinto sviesto, 250 g cukraus, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 kg obuolių, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltum..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g makaronų, 25 g morkų, 10 g petražolių, 15 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 15 g tirpinto sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Prieskonines daržoves supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite svieste kol viskas suminkštės ir..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai su razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 65 g miltų, 20 g razinų, 0,5 kiaušinio, 5 g cukraus, 2 g druskos, 2 g mielių, 70 g vandens, 25 g tirpinto sviesto. Gaminimas: Tešla paruošiama kaip lietiniams su mielėmis. Nuplautos ir nuvarvintos razinos sudedamos į pagamintą tešl�..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 2.1/3 stiklinės sulčių) 3.1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros 4.2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių 5.60g tirpinto sviesto Gaminimas: Orkaitę įk..
Recepto vertinimas:
Avižiniai sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 ml tirpinto sviesto; 250 ml avižinių dribsnių; 80 ml cukraus; 1 kiaušinis; 3 š. miltų; 0,5-1 a.š. vanilinio cukraus; žiupsnelis druskos; 100 ml.grietinės; 1 šaukšteli sodos; cinamono. Gamini..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas „Bumerangas"
Šokoladinis tortas „Bumerangas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g miltų 2 šaukšteliai džiovintų mielių 125 g sviesto arba margarino 3 šaukštai smulkiai sukapotų kokoso riešutų (1 šaukštas - įdarui) 3 šaukštai kakavos (1 šaukštas - įdaru..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su margarinu
Mielinės bandelės su margarinuIngridientai:25 g mielių, 250 ml pieno, 50 g tirpinto margarino, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus, 800 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tirpinto margarino (aptepti).Gaminimas Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir s..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su obuoliaisIngridientai:200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 60 g razinų, 50 ml romo, 80 g sviesto, 100 g maltų džiūvėsių, 110 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 1 kg obuolių, 50 g maltų migdolų, šaukštelis cinamono, pusės citrin..
Recepto vertinimas:
Vokiškas Kalėdų keksasIngridientai:450g. miltų, 125g. tirpinto sviesto, 5 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, 150g. razinų, 75g. citrusinių vaisių cukatų, 150g. grustų riešutų, 100ml. pieno, 4 šaukštai romo, 7g. sausų mielių, 2 lašai vanilės esencijos, citrinos žievelė, �..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:500 g konservuotų abrikosų ir 1/3 stiklinės jų sulčių; ¼ stiklinės rafinuoto cukraus pudros; 2 stiklinės smulkiai maltų baltos duonos džiūvėsėlių; 60 g tirpinto sviesto.Gaminimas Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Konservuotus abrikosus..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..
Recepto vertinimas:
Drėgnas šokoladinis pyragasIngridientai:1 puodelis miltų 1 puodelis cukraus 1 puodelis karšto vandens 1/2 puodelio kakavos miltelių 1 a. š. kepimo miltelių 1 a. š. sodos 1 kiaušinis 1/4 puodelio tirpinto sviesto Cukraus pudrosGaminimasSumaišome visus sausus produktus. Užpilame karštu van..
Recepto vertinimas: