11 rezultatų ieškant "tamsiu"
Paprastas čili Ingridientai: 2 kg vidutinių ar tamsių pupelių 1 kg trintų pomidorų 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos 2 arbatinių šaukštelių čili miltelių Gaminimas: Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais..
Recepto vertinimas:
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Plokštainis "Čigonas"Ingridientai:5 kiaušiniai, 50 g miltų, 75 g krakmolo,120 g cukraus, 60 g baltų razinų, 60 g tamsių razinų, 70 g smulkių razinų, 100 g supjaustytų džiovintų slyvų, 65 g smulkiai supjaustytų džiovintų abrikosų, 60 g stambiai sumaltų lazdynų ..
Recepto vertinimas:
Vaisinis meduolisIngridientai:500 g miltų, 3 g geriamosios sodos arba pakelis kepimo miltelių, 50 g lazdynų riešutų, 125 g šviesių ir tamsių razinų mišinio, 75 g džiovintų abrikosų, 250 g medaus, 200 g cukraus, 75 g margarino, 200 g grietinės, 3 kiaušiniai, šaukštelis meduolių prie..
Recepto vertinimas:
Plokštainis "Čigonas" (Ramunės)
Plokštainis "Čigonas" (Ramunės)Ingridientai:kiaušiniai, 50 g miltų, 75 g krakmolo, 120 g cukraus, 60 g baltų razinų, 60 g tamsių razinų, 70 g smulkių razinų, 100 g supjaustytų džiovintų slyvų, 65 g smulkiai supjaustytų džiovintų abrikosų, 60 g stambiai sumaltų lazdynų ir grai..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias čiliIngridientai:2 kg vidutinių ar tamsių pupelių, 1 kg trintų pomidorų, 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos, 2 arbatiniai šakšteliai čili miltelių. Gaminimas Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais pr..
Recepto vertinimas:
Angliškas pyragas vakarieneiIngridientai:250 g sviesto arba margarino; 175 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 kiaušiniai; 300 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Tarkuota citrinos žievelė; 75 g šviesių razinų; 75 g tamsių razinų; 100 g vaisių cukrinukų (cukatų); 75 g susmulkintų ..
Recepto vertinimas:
Rožių pyragasIngridientai:Tešlai: 200 g varškės; 6 valg. š. pieno; 1 kiaušinis; 125 ml aliejaus; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 400 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 75 g minkšto sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti. Įdarui: 75 g šviesių razin..
Recepto vertinimas:
Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas: