21 rezultatų ieškant "svogunu ziedai"
Eršketas su ananasu ir svogūnais
Eršketas su ananasu ir svogūnais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 gabaliuku eršketo (po 160 g) ananaso (apie 1 kg) aitriosios paprikos šaukšto sviesto ryšulėlio šviežių svogūnų su laiškais 1–2 šaukštelių cukraus 30 ml baltojo romo druskos, pipirų Gaminimas: Žuvį nuplau..
Recepto vertinimas:
Žalumynų šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g vandens, 75 g rūgštynių, 75 g špinatų, 75 g bulvių, 40 g agurkų, 40 g svogūnų laiškų, 1 kiaušinis, 30 g grietinės, 5 g cukraus, citrinos rūgšties, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūgštynes ir šaltibarščius iššut..
Recepto vertinimas:
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g svogūnų, 500 g bulvių, 100 d džiovintų baravykų, 200 g lašinių ar šoninės, 50 g sviesto, 1 šaukštas miltų, druskos, lauro lapų, maltų pipirų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su..
Recepto vertinimas:
Margučiai dažyti svogūnų lukštais
Margučiai dažyti svogūnų lukštais Ingridientai: Svogūnų lukštai, Aliejus, Siūlai, Skudurėlis apvyniojimui, Žalumynai Gaminimas Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į l..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. pomidorų, 100 g. šviežių agurkų, 100 g. raugintų agurkų, 3 virti kaiušiniai, 2 skiltelės česnako, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, svogūnų laiškų. Gaminimas: Nulupti agurkai, pomidorai ir kiaušiniai supjaust..
Recepto vertinimas:
Svogūnų laiškai grietinėje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g svogūnų, 25 g grietinės, 3 g acto, 4 g cukraus, krapų, druskos. Gaminimas: Nupjauti svogūnų laiškai supjaustomi, užpilami grietine, apibarstomi krapais, druska, cukrumi. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kimšti kiaušiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai, 30 g svogūnų galvelių, 25 g grietinės, 2 g garstyčių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pake..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 2 - 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, laiškinio česnako, svogūnų laiškų, salierų ir petražolių lapelių) mišinio. Gaminimas: Į pagamintą svogūnų padažą sudėti susmulkintus žalumynus. Tinka var..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Silkė su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.300 g marinuotų grybų, 3.0,5 stiklinės smulkintų svogūnų, 4.2 pomidorai, 5.3 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų, 6.0,5 stiklinės grietinės, 7.3 šaukštai citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Silkę išdarin..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..
Recepto vertinimas:
Topinambų salotos su svogūnų laiškais
Topinambų salotos su svogūnų laiškaisIngridientai:2 didelės žieminės bulvės, 2 morkos, 1 obuolys, svogūnų laiškų arba poro gabaliukas, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, aliejaus, maltų pipirų, druskos, petražolių lapelių.Gaminimas Žiemines bulves gerai nuplauname,..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaušiniai su pomidorais
Kepti kiaušiniai su pomidoraisIngridientai:8 kiaušiniai, 4 pomidorai, 1/2—1 šaukštai sviesto, druskos, svogūnų laiškų.Gaminimas Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol balt..
Recepto vertinimas:
Midijos su salieraisIngridientai:1,5kg. midijų, 100ml sauso baltojo vyno, 500ml alaus, 20ml aliejaus, 2 salierų stiebeliai, 50g. svogūnų laiškų, 2 skiltelės česnako, laurų lapelių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai g..
Recepto vertinimas:
Pyragas su sardinėmis, pomidorais ir svogūnais
Pyragas su sardinėmis, pomidorais ir svogūnaisIngridientai:370g. sluoksniuotos tešlos, 200g. mažų pomidorų, 2 indeliai (po 120g.) sardinių aliejuje, 20g. svogūnų laiškų, kiaušinis, maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Pomidorus perpjauname per pusę. Svogūnų laiškus supjaustome smulkia..
Recepto vertinimas:
Šventinė silkėIngridientai:1 kg silkių, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas acto, 1-2 šaukštai malto cinamono, stiklinė razinų, šaukštas cukraus, 10-15 gvazdikėlių, apie 300 g svogūnų, 5 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, vandens.Gaminimas Labai gerai išvalytos ir išmirkyto..
Recepto vertinimas:
Turkiški šašlykaiIngridientai:600 g avienos, 150 g lašinukų, 200 g svogūnų, 100 g pomidorų, 300 g ryžių, 3 skiltelės česnako, 2 šaukštai stambiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų pastos, acto, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, druskos, alieja..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Lazanija su vištienaIngridientai:1,5kg vištienos, 300g baltojo vyno, svogūnas, saliero stiebelis, lauro lapų, druskos, pipirų, 200g lazanijos tešlos, 450g svogūno laiškų arba ropinių svogūnų, 150g sviesto, skiltelė česnako, 90g miltų, 175g tarkuoto "Griujer" sūrio, 50g tarkuoto "Čed..
Recepto vertinimas:
Svogūnų žiedai (Frėjos)Ingridientai:svogūnai, miltai, kiaušiniai, kėlimo milteliai, duska, aliejus virimui.Gaminimas Svogūnus supjaustyti žiedais, juos atskirti vieną nuo kito. Iš kiaušinių, kėlimo miltelių, miltų ir druskos sumaišyti blynų tirštumo tešlą. Tešla apvolioti svog..
Recepto vertinimas: