Cukinijų, papr., obuolių, svog. pomid. morkų miš.

Ingridientai:
Po 1 kg paprikų,
rūgščių obuolių,
pomidorų,
po 500 g cukinijų,
svogūnų,
žalių pomidorų,
250 g morkų.

Marinatui:
2 l vandens,
4 šaukštai cukraus,
2 šaukštai druskos,
3 stiklinės acto,
10-12 kvapiųjų pipirų,
0,5 stiklinės aliejaus.
Gaminimas
Pomidorus 1-2 min. plikyti 90-95° C temperatūroje, atvėsinti šaltu vandeniu, nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Iš obuolių ir paprikų išimti sėklas ir supjaustyti kvadratėliais, cukinijas ir morkas - kubeliais, svogūnus -žiedais. Visus produktus išmaišyti ir sudėti į stiklainius. Išvirti marinatą, supilti į jį aliejų, suplakti ir užpilti ant daržovių.
Pasterizuoti 90°C temperatūūroje 1 įįtalpos stiklainius 30 min. Sandariai užždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!