20 rezultatų ieškant "susmulkintos"
Žaliasis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas susmulkintos melisos 1 šaukštas susmulkintos mėtos 1 šaukštas susmulkintų krapų 120 ml portveino 120 ml vandens 1 citrinos sultys Gaminimas: Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir p..
Recepto vertinimas:
Laimo-citrinų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (2 litrai - 16 porcijų) 4 puodeliai pieno 1,5 puodelio cukraus 1 puodelis grietinėlės 1 šaukštelis susmulkintos citrinos žievelės 0,3 puodelio citrinų sulčių 1 šaukštelis susmulkintos laimo žievelės 3 šaukštai laimo sulčių Gamin..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..
Recepto vertinimas:
Abrikosų varškė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių abrikosų 100 ml vandens vienos citrinos sultys vienos citrinos susmulkintos žievelės 300 ml smulkaus cukraus 2 kiaušiniai 50 g sviesto Gaminimas: Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir ..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta aluje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g jautienos 40g riebalų, druskos, pipirų 1 svogūnas 1 šaukštas garstyčių 1/2 l tamsaus alaus kmynų susmulkintos citrinos žievelių keletas duonos plutelių Gaminimas: Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su d..
Recepto vertinimas:
Kinietiškas padažas Ingridientai: 1 raudonasis pipiras, 1 mažas svogūnas, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 200 mililitrų vištienos sultinio, 150 mililitrų ananasų sulčių, 0,5 arbatinio šaukštelio sojos padažo, 2 susmulkintos galvutės imbiero, 100 gramų konservuotų ku..
Recepto vertinimas:
Honkongietiškai kepta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai citrinos sulčių 3.druskos 4.1 puodelis augalinio aliejaus 5.1 susmulkintas svogūnas 6.0,5 skiltelės česnako, 7.susmulkintos 1 šaukštelis raudonųjų pipirų 8.2 šaukštai rudo cukraus 9.2 šaukštai acto ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su rūkyta strimėle
Karšti sumuštiniai su rūkyta strimėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-8 riekės duonos, 30 g sviesto arba margarino, 10 rūkytų strimėlių, 4 valg. šaukštai grietinės, 1 kiaušinio trynys, krapų, druskos, pipirų. Gaminimas: Duonos viena pusė apdžiovinama arba apkepinama truputyje mar..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir morkų sriubaIngridientai:3 bulvės, 2 morkos, petražolė, svogūnas.Gaminimas Susmulkintos daržovės ir svogūnas, užpylus truputį vandens ir uždengus puodą, troškinama, kol suminkštėja. Paskui pertrinamos pro kiaurasamtį. Kitame inde užkaičiamas perkoštas mėsos ar dar�..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu
Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienuIngridientai:2—3 bulvės, morka, svogūnas, gabalėlis saliero, šaukštas aštraus pomidorų padažo, 50 g margarino arba sviesto, 0,5l kefyro ar rūgusio pieno, petražolių lapelių.Gaminimas Į ištirpintą sviestą arba margariną..
Recepto vertinimas:
Špinatų salotos su braškėmisIngridientai:250 g šviežių špinatų, 500 g braškių. Padažui: 1/2 nedidelio svogūno, 3 šaukštai cukraus, 3 šaukštai šalto virinto vandens, 2 šaukštai baltojo vyno acto, 1/2 šaukšto garstyčių miltelių, 50 g aliejaus. Gaminimas Špinatus nupl..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta ant iešmeliųIngridientai:1 kg kiaulienos išpjovos, 2 svogūnai, 2 česnako skiltelės, 100g. aliejaus, 4 šaukštai sojų padažo, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 arbatiniai šaukšteliai susmulkintos džiovintos arba šviežios kalendros arba kmynų, maltų juodųjų pipirų, ..
Recepto vertinimas:
ŽALIASIS ŠERBETASIngridientai:1 šaukštas susmulkintos melisos1 šaukštas susmulkintos mėtos1 šaukštas susmulkintų krapų120 ml portveino120 ml vandens1 citrinos sultys1 kiaušinio baltymas30 g cukrausGaminimasViską plakti mikseriu apie 1 ..
Recepto vertinimas:
GAIVIOSIOS MARIJANOS SALOTOSIngridientai:400 g šviežių agurkų,300 g virtų šparagų,1 stiklinė susmulkintos keptos jautienos,1 šaukštelis krapų,1 šaukštas citrinos sulčių,350 g žemuogių.Padažui:4 šaukšt..
Recepto vertinimas: