25 rezultatų ieškant "sultys"
Savo sultyse troškinta jautiena
Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai: 3 stiklinių vandens 1 stiklinė spanguolių 4 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto bulvių krakmolo Gaminimas: Spanguolės numirkomos. Sumalamos mėsmale ir išspaudžiamos sultys. Vanduo užverdamas , supilamos spanguolių sultys, suberiamas cukrus ir sup..
Recepto vertinimas:
Avietės su kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g aviečių, 1 šaukštas cukraus, 2 tryniai, 1 stiklinė pieno, 0,5 stiklinės cukraus, 20 g želatinos, vanilės. Gaminimas: Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 1.8 tryniai 2.240 g cukraus 3.160 g miltų 4.1 citrinos sultys 5.9 plakti baltymai Kremas: 6.30-40 g naturialios kavos užpilo 7.3-4 šaukštai cukraus 8.3 tryniai 9.2 kiaušiniai 10.300 g sviesto Punšas: 11.1/2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Veršiena su mairūnu obuolių sultyse
Veršiena su mairūnu obuolių sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas, šaukštas susmulkinto mairūno, šaukštas miltų, 3.2 šaukštai sviesto, žiupsnelis maltų garstyčių, lauro lapelis, šaukštas citrinos sulčių, drusk..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
Vairuotojų gėrimas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens 2 šaukštai medaus 1 citrinos sultys 1 apelsino sultys 0,5 stiklinės gazuoto vandens ledo Gaminimas: Medų ištirpinti virintame vandenyje, viską išmaišyti ir supilti į butelius. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Bruknės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg bruknių, cukraus pagal skonį Gaminimas: Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. St..
Recepto vertinimas:
Juodieji serbentai savo sultyse
Juodieji serbentai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 700g cukraus Gaminimas: Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80&..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų. Gaminimas: Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkin..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse be odelių
Pomidorai savo sultyse be odelių Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Gaminimas: Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odele..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Paprika pomidorų sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kg. paprikų (raudonų, geltonų), 3 ltr. pomidorų sulčių, 3 šaukštai druskos, 300 gr. cukraus, 100-150 ml acto 9 proc., pipirų žirneliais. Gaminimas: Iš pomidorų padarau sultis (arba per sulčiaspaudę..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 1l. vandens, 150 g cukraus, 1/2 stiklinės krakmolo, cinamono, gvazdikėlių (nebūtinai).Gaminimas Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskon..
Recepto vertinimas:
Aviečių gėrimasIngridientai:1/2l. aviečių sulčių, 1l. vandens, l/2 citrinos, cukraus pagal skonį. Gaminimas Išspaustos aviečių sultys sumaišomos su virintu ir atšaldytu vandeniu, spaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama. Pastabos: Gėrimas labiausiai mėgstamas karštomis vasaros di..
Recepto vertinimas:
Morkų ir spanguolių sultysIngridientai:400 g morkų, 200 g spanguolių, 120 g cukraus, 1/2 citrinos, 1/2 stiklinės virinto vandens.Gaminimas Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:Biskvitui: 8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 30 g krakmolo, citrinos žievelės. Kremui: 1 l tirštos grietinės arba grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 sti..
Recepto vertinimas:
Džiūvėsėlių padažasIngridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai džiūvėsėlių. 1 stiklinė sultinio, citrinos sultys ir nutarkuota citrinos žievelė, druskos.Gaminimas Džiūvėsėliai pakepinami 20 g sviesto, kol parusvės, sudedamas likęs sviestas, supilamos citrinos sultys, sudedama nut..
Recepto vertinimas: