23 rezultatų ieškant "sultiniu"
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Salotos su kepta kalakutiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kepto kalakuto nuopjovos 0,5 stiklinės ryžių 100 g rūkyto kumpio stiklinė sultinio (iš kubelio) 2 skiltelės česnako po 200 g raudonosios ir žaliosios paprikų lapkotinio saliero stiebų 4 pomidorai, 2 š..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su raudonu vynu
Bulvių salotos su raudonu vynu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 300 g. salierų, 2 obuoliai, 0,5 stiklinės jautienos sultinio. Padažui: 6 šaukšteliai raudonojo vyno. 6 šaukšteliai aliejaus, 2 šaukštai acto, 1 šaukštelis garstyčių, 1 svogūnas, 2 tryniai, pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..
Recepto vertinimas:
Svieste troškintos morkos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 175 g morkų, 200 g sultinio, 50 g sviesto, 5 g cukraus, 5 g miltų, 20 g padažo, druskos. Gaminimas: Morkas nuvalykite, supjaustykite kubeliai ar griežinėliais, užpilkite sultiniu, pridėkite sviesto ir patroškinkite kol suminkštės...
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Bulvės su žalumynais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijoms reikės: 1 kg bulvių, 300g mažų svogūnų, 350g rūkyto kumpio, 1 raudonosios arba žaliosios paprikos, 3 šaukštų aliejaus, 3/4 stiklinės sultinio, čiobrelių, rozmarino, druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nulupkite ir supja..
Recepto vertinimas:
Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..
Recepto vertinimas:
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Spanguolių su čiobreliais padažas
Spanguolių su čiobreliais padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25g šaldytų uogų, 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sunkos, 0,05g maltų juodų pipirų, 0,01g džiovintų čiobrelių Gaminimas: 25g šaldytų uogų atlaidinkite ir ..
Recepto vertinimas:
Bulvės su sultiniuIngridientai:100 g mėsos, 1,5l vandens, svogūnas, 2—3 bulvės, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas susmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baig..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša
Rūgštynių sriuba su rūkyta lašišaIngridientai:6 porcijos: 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 morka, 1 poras, truputis sviesto, druskos, 10 pipirų, 3/4 l stipraus veršienos sultinio, ryšelis rūgštynių (3 lapelius palikti papuošimui), 1/4 l grietinėlės, 6 griežinėliai rūk..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)Ingridientai:3 išdarinėti upėtakiai (maždaug po 300-350 g); 2 svogūnai; 1 česnako skiltelė; 2 aitriosios paprikos (chiles guajillos); ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 2 žaliosios citrinos; 3 valg. š. aliejaus; Druska.Gaminimas Upėtakius nu..
Recepto vertinimas:
Avižinių dribsnių kukuliai su sultiniu
Avižinių dribsnių kukuliai su sultiniuIngridientai:50 g sviesto; 2-3 kiaušiniai; 2 puodeliai avižinių dribsnių; 1 svogūnas; Šviežių petražolių; ½ ryšulėlio svogūno laiškų; Druskos ir pipirų; Tarkuoto muskato riešuto; Raudonųjų pipirų; 750 ml daržovių sultinio.Gaminimas S..
Recepto vertinimas:
Liežuvis majonezo drebučiuoseIngridientai:250 g virto jaučio liežuvio,1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.GaminimasSultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame p..
Recepto vertinimas: