Spanguolinis biskvitas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

400 g cukraus,
12 kiaušinių,
2 šaukštai spanguolių tyrės,
1 stiklinė uogų kremo,
glajaus,
175 g miltų.

Gaminimas:

Trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Juos plakdami po truputį įdėkite spanguolių tyrės. Paskui sudėkite gerai išplaktus baltymus ir miltus. Atsargiai išmaišykite. Tešlą dėkite į formą ir iškepkite. Iškeptą biskvitą supjaustykite į 3 – 4 paplotėlius, pertepkite uogų kremu, viršų turimu glajumi ar kremu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!