20 rezultatų ieškant "spanguoles"
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..
Recepto vertinimas:
Vaisių kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos1/2 stiklinės aviečių, serbentų ar obuolio,šaukštelis cukraus,šaukštelis krakmolo,3/4 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkin..
Recepto vertinimas:
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Makaronų sriuba su spanguolėmis
Makaronų sriuba su spanguolėmisIngridientai: 200g (žvaigždučių) makaronų 1,5 litro vandens 100g spanguolių 2 šaukštai krakmolo 60g cukraus 50g grietinės Paruošimo būdas: Makaronus išvirti šiek tiek sūdytame vandenyje . Vandenį užvirti , suberti spanguoles , cukrų ir ..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų. Gami..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai: 3 stiklinių vandens 1 stiklinė spanguolių 4 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto bulvių krakmolo Gaminimas: Spanguolės numirkomos. Sumalamos mėsmale ir išspaudžiamos sultys. Vanduo užverdamas , supilamos spanguolių sultys, suberiamas cukrus ir sup..
Recepto vertinimas:
Spanguolių gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kg spanguolių, 2.1,5 kg cukraus, 3.10 l vandens, 4.40 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Spanguoles užpilkite 3 l vandens ir kaitinkite kol pradės sproginėti. Tada virinį nukoškite, uogas ištrinkite per sietelį, sudėkite cukrų ir pap..
Recepto vertinimas:
Spanguolių gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg spanguolių, 2.5 l vandens, 3.500 g cukraus. Gaminimas: Spanguoles nuplaukite virintu vandeniu, išspauskite. Sunką uždenkite ir palaikykite šaltai. Paskui išspaudas užpilkite vandeniu, pavirinkite ir gerai perkoškite. Sultis pasaldi..
Recepto vertinimas:
Žuvies tortasIngridientai: 4 trapios tešlos blynų 1 sluoksnis: 200g tarkuoto fermentinio sūrio majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma 2 sluoksnis: Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute) majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su spanguolių padažu
Kiauliena su spanguolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 260 g kiaulienos muštinio, 20 g miltų, 5 g aliejaus, 5 g sviesto, 30 g obuolių sulčių, 30 g vištienos sultinio, 25 g spanguolių, 10 g svogūnų laiškų, 6 g cukraus, prieskonių. Gaminimas: Į negilų dubenį suberti mil..
Recepto vertinimas:
Spanguolių giraIngridientai:l,5 kg spanguolių, 800 g cukraus, 40 g mielių, 10 l. vandens.Gaminimas Spanguolės perrenkamos, nuplikomos verdančiu vandeniu, sudedamos į puodą ir pavirinamos 10 min. Paskui perkošiama, uogos sutrinamos, keliskart perplaunamos nuoviru, vėl perkošiama, suberia..
Recepto vertinimas:
Spanguolių gėrimasIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 50 g cukraus, 100 g medaus, 1l. virinio vandens.Gaminimas Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, pertrinamos ir perkošiamos. Likusios luobelės dar užpilamos vandeniu, išmaišoma ir perkošiama. Medus ištrinamas su cukrumi, supilamos spa..
Recepto vertinimas:
Morkų ir spanguolių sultysIngridientai:400 g morkų, 200 g spanguolių, 120 g cukraus, 1/2 citrinos, 1/2 stiklinės virinto vandens.Gaminimas Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir..
Recepto vertinimas:
Aviena su džiovintais abrikosais
Aviena su džiovintais abrikosaisIngridientai:2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 dideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 cm imbiero šaknies gabalėlis, 2 cinamono lazdelės, pora gvazdikėlių, žiupsnelis malto kardamono, 1 kg avienos, 2 šaukšteliai kalendros, 2 šaukštai maltų migdolų, d..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su spanguolėmis ir riešutais
Pyragėliai su spanguolėmis ir riešutaisIngridientai:2 kiaušiniai, 200g. cukraus, 100g. miltų, kepimo miltelių, 50g. sviesto, 100g. šviežių arba šaldytų spanguolių, 100g. susmulkintų riešutų.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Keturkampį kepimo indą ište..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriauše ir sūriuIngridientai:60 g fermentinio sūrio, 100 g salotų lapų, 60 g cikorinių salotų, 1/4 citrinos, 1 kriaušė, 1/4 granato, 1 šaukštelis rozmarino aliejaus, 50 g spanguolių, 50 g aliejaus, pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų.Gaminimas Kriaušę nulupkite, ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai " Spanguolėlė"Ingridientai:Tešlai: 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druska. Spanguolių drebučiams: 1 stiklinė spanguolių, 1,5 stiklinės vandens, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis želatinos. Kremui: esencija, citrinos rūgštis, �..
Recepto vertinimas:
KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU
KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽUIngridientai:260g kiaulienos muštinio20g miltų5g aliejaus5g sviesto30g obuolių sultčių30g vištienos sultinio25g spanguolių10g svogūnų laiškų6g cukrausprieskoniųGaminimasĮ negilų dubenį ..
Recepto vertinimas:
OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS FARŠIRUOTA ŽĄSIS
OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS FARŠIRUOTA ŽĄSISIngridientai:žąsisspanguoliųobuoliųdruskoscukraustruputį aliejaus (kepimo skardai patepti)GaminimasParuoštą žąsį iš vidaus įtriname druska. Obuolius supjaustome skiltelėmis...
Recepto vertinimas:
ObuolienėIngridientai:Obuolių : apie 30 vnt. Spanguolių : stiklinęCukraus: 3 valgomus šaukštusGaminimasNulupti obuolius, perpjauti juos po keturias dalis, išimti iš jų sėklas, spjaustyti smulkiai, supjaustytus obuolius įdėti į puodą, užpilti dvi stiklines vandens, virti ant silpnos ug..
Recepto vertinimas: