20 rezultatų ieškant "skysti"
Senovinė duonos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: -1l vandens - 0,5 stiklinės grietinės - 1 stiklinės džiovintos “Naminės” duonos kūbelių duonos Truputi cukraus, druskos. Gaminimas: Pirmiausia reikia užvirinti vandenį ir įdėti kubeliais supj..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: spanguolių želė 1 pakuotė vandens 300 ml spanguolių 1 g Gaminimas: Spanguolių želė užpilti verdančiu vandeniu. Maišyti tol, kol ištirps želatinos gabalėliai. Tuomet skystį atvėsinti iki +12° - +14�..
Recepto vertinimas:
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kilkėmis ir citrina
Jautiena su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g lašinių, 30 g riebalų, 5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 0,5 citrinos, petražolių lapelių, 4 šaukštai acto, 0,5 stiklinės sauso vyno, 0,5 šaukštai miltų. Gaminimas: Į mėsa prismaigstyti plon..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio bulvės, 1 vidutinė kaliaropė, 1 mažas svogūnas, 2 šaukšteliai citrinos sunkos, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos,pipirų, aliejaus. Gaminimas: Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmai..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g bulvių, “brie"arba “camembert” sūrio, svogūno, 2 kiaušinių, 2-3 šaukštų miltų, 8 šaukštų aliejaus, druskos, baltųjų pipirų, suppjaustytų svogūno laiškų. Gaminimas: Bulves ir svogūnus..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su ryžiais
Veršienos suktinukai su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g ryžių, 100 g faršo, 0,5 stiklinės virtų ryžių, druskos, pipirų, ¼ svogūno, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas aštraus padažo. Gaminimas: Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmu..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su kumpiu
Veršienos suktinukai su kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 100 g kumpio, 2 kiaušiniai, riebalų, 2 stiklinės vandens, pipirų, druskos, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perp..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės miltų, 100 g sviesto arba margarino, 0,5 šaukštelio geriamosios sodos, 0,5 šaukštelio druskos, 2 šaukštai grietinės arba rūgusio pieno, kiaušinio (aptepimui). Įdarui: 250 g virtų grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 ..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g maltų sausainių; 150 g maltų lazdyno riešutų; 1 valg. š. romo; Sviesto formai ištepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 1 kg slyvų; 6 kupini valg. š. cukraus; Mažas gabalėlis cinamo..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..
Recepto vertinimas:
Trinta sriubaIngridientai:2-3 brokoliai, 1-2 morkos,3-4 bulvės,petražolių,krapų,vegetos bei priekonių (pagal skoni),žirnių,paprikos,česnakų, svogūnų.GaminimasMorkas, bulves, petražoles, krapus, žirnius, papriką, česnakus bei ..
Recepto vertinimas: