20 rezultatų ieškant "servetele"
Obuolių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg obuolių100 g cukraus200 g medaus30 g mielių1 šaukštas malto cinamono4 l vandens. Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėti į indą (geriausiai į emaliuotą), užpilti šaltu vandeniu ir užvirti. Puodą nukaisti ..
Recepto vertinimas:
Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Kalkutiena šventiškai Patiekalo šalis: Liuksemburgas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Patiekalui paruošti reikės 2 pomidorų, 1 gabalėlio meliono (200g), 3 – 4 baziliko lapelių, 2 šalavijo šakelių, 2 kalakutienos šnicelių (100g), 2 stalinių šaukštų obuolių sulčių, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos muštinis su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 kiaulienos muštiniai, stiklinė pikantiško padažo “ketčupas”,2.6 šaukštai “Medučio” medaus, 3.1 didelė citrina Gaminimas: Muštinius apšluostyti drėgna servetėle. Sumaišyti ketčupą su medumi ir j..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu
Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 višta 2.0,5 svogūno 3.2 skiltelės česnako 4.2 šaukštai augalinio aliejaus 5.2 šaukštai kario 6.1 šaukštas kalendros 7.1 šaukštas kmynų 8.druskos 9.3 puodeliai kokoso pieno Gaminimas: Višta nuplaunama, nusausi..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti lašišos kepsneliai
Grilyje kepti lašišos kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 рakelis šviežių čiobrelių, 2.1 citrinos sultys, 3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g), druskos ir pipirų pagal skonį, 5.1 citrina, žiupsnelis stambiai maltų pipirų G..
Recepto vertinimas:
Keptos baklažanų puselės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vidutinio dydžio baklažanas,druskos, 1 šaukštas aliejaus arba sviesto, pipirų, pipirinio ar kitokio mėgstamo padažo Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, nusausinami virtuvine servetėle, nupjaustomi galai, perpjaunami išilgai. ..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Velykinis sūrisIngridientai:2kg. varškės, 2 tryniai, 300g. sviesto, stiklinė cukraus, pusė pakelio vanilinio cukraus, stiklinė plaktos grietinėlės.Gaminimas Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai suk..
Recepto vertinimas:
Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešlojeIngridientai:1,3 kg kiaulienos filė be kaulų, 300 g miltų, 150 g, estragono šakelė, 1 trynys, 3 šaukštai aštrių garstyčių, druskos, pipirų.Gaminimas Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta ant iešmeliųIngridientai:1 kg kiaulienos išpjovos, 2 svogūnai, 2 česnako skiltelės, 100g. aliejaus, 4 šaukštai sojų padažo, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 arbatiniai šaukšteliai susmulkintos džiovintos arba šviežios kalendros arba kmynų, maltų juodųjų pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai su mangais
Kalakutienos pjausniai su mangaisIngridientai:4 kalakutienos pjausniai (po 150 g), 2 mangai, 100 g fermentinio sūrio, 4 šaukštai smulkintų žalumynų, 2 šaukštai aliejaus, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų, kario, druskos, riebalų formai patepti.Gaminimas Mangus nulupame, išimame k..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)
Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)Ingridientai:2 žaliųjų paprikų ankštys; 1 aitrioji paprika (chile jalapeño); 4 pomidorai; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; Druska ir ką tik malti pipirai; 1-2 valg. š. pomidorų padažo; 3-4 valg. š. alyvuogių aliejaus; 4 kiaušiniai..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..
Recepto vertinimas: