20 rezultatų ieškant "sausu"
Kalėdų seniai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g miltų 1 pakelis sausų mielių 85 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis druskos 85 g tirpinto sviesto 250 ml šilto pieno 2 šaukštai kondensuoto pieno 10 razinų 20 valytų migdolų 10 cukraus sirupe k..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Velykų boba Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 50 gramų mielių, 600 gramų pieno, 100 gramų susmulkintų migdolų, 6 - 8 kardamono grūdeliai, 5 tryniai, 1 kiaušinis, 200 gramų sviesto, 200 gramų cukraus, 200 gramų razinų, 1 citrina, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Šližikai (Kūčiukai)Ingridientai: 500g miltų 20 g mielių 1 stiklinė vandens šaukštas aliejaus 10 g cukraus druskos 100 g sausų aguonų Gaminimas: Užmaišome mieles su cukrumi , trupučiu miltų ir vandeniu. Kai mielės pradeda kilti sudedame likusius produktus ir užmaišome..
Recepto vertinimas:
Kalėdų seniaiIngridientai: 500 g miltų 1 pakelis sausų mielių 85 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis druskos 85 g tirpinto sviesto 250 ml šilto pieno 2 šaukštai kondensuoto pieno 10 razinų 20 valytų migdolų 10 cukraus sirupe konservuotų vyšnių ..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Močiutės ragaišis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kg rupių miltų, 2.6 kiaušiniai, 3.200 g sviesto, 4.100 g mielių, 5.1 šaukštas cukraus, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.4 stiklinės pieno, 8.druskos, kmynų arba aguonų Gaminimas: Persijotuose miltuose padaryti duobutę, į ją įpil..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Krabų kotletukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 kg krabų lazdelių (supjaustyti), 2.1/4 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis (suplakti), 4.1 šaukštas majonezo, 5.1 šaukštelis neaštrių garstyčių, 6.1/4 arbatinio šaukštelio sausų žuvies prieskonių, 7.1/2 šaukšteli..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų, 1 pakelis sausų mielių, pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui), druskos, pora šaukštų aliejaus. Gaminimas: Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti ..
Recepto vertinimas:
Sūrūs sausainukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 puodeliai miltų; 2 valg. šaukštai smulkaus cukraus; 1 arb. šaukštelis druskos; 1 valg. šaukštas sausų mielių; 1 puodelis vandens; 1 valg. šaukštas sviesto arba margarino; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1 kiaušin..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Mėsos plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juod�..
Recepto vertinimas:
Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
Duonos gira Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g pakepintos duonos, 110g cukraus, 1,5g sausų mielių, 5g neplautų razinų Gaminimas: Užpilti 784g verdančiu vandeniu 100g pakepintos duonos ir palikti pastovėti. Po to nukošti, suberti 110g cukraus, 1,5g sausų m..
Recepto vertinimas:
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)
Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 puodelis aliejaus Pada..
Recepto vertinimas: