Rytietiškasis veršienos kebabas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.750g. veršienos juostelių;
2.1/2 stiklinės slyvų padažo;
3.2 šaukštai sojų padažo;
sutrinta česnako skiltelė;
4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero;
5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos
Mėsą suverkite ant 8 [medinių] iešmų. Sumaišykite slyvų, sojų padažus, česnaką, imbierą ir papriką. Mėsą apšlakstykite paprikos ir slyvų maišiniu. Iešmus virš karštos krosnelės kepkite 3-4 minutes, nepamirškite nuolatos šlakstyti padažu. Veršienos kebabą į stalą duokite su rudaisiais ryžiais ir daržovėmis. Kepant atsiradusias sultis gailma siūlyti kaip pavilgą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!