8 rezultatų ieškant "rugusiu"

Įdaryta bulvė kepta žarijose

Įdaryta bulvė kepta žarijoseIngridientai: 1 kg bulvių 200 g rūkytos šoninės folijos kepimui Gaminimas: Bulvės švariai nuplaunamos ir nušluostomos. Šoninė supjaustoma pailgomis juostelėmis. Bulvėje padaroma įpjova į kurią prikemšam šoninės. Paruošta bulvė suvyniojama ..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulvių vyniotinis su kumpiuIngridientai:Tešlai: 1 kg virtų bulvių 1 šaukštas margarino 5 šaukštai miltų 1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis druskos Įdarui: 150 g kumpio 3 svogūnai Padažui: 3 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukšta..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienuIngridientai:2—3 bulvės, morka, svogūnas, gabalėlis saliero, šaukštas aštraus pomidorų padažo, 50 g margarino arba sviesto, 0,5l kefyro ar rūgusio pieno, petražolių lapelių.Gaminimas Į ištirpintą sviestą arba margariną..

Recepto vertinimas: 5

Troškė

TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..

Recepto vertinimas: 4

Kupiškėnų žirniniai papločiai (papalaniai)

Kupiškėnų žirniniai papločiai (papalaniai)Ingridientai:3 stiklinės rupių žirninių miltų, vandens ir druskos. Dažiniui: 2—3 virtos bulvės, 100 g lašinių, 1/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas Iš miltų ir vandens įmaišoma tirštoka tešla ..

Recepto vertinimas: 0

Paprasti žirniniai blynai

Paprasti žirniniai blynaiIngridientai:2 stiklinės žirninių miltų, 3 stiklinės vandens, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla, gerai išplakama, kad nebūtų sausų miltų ar gumulų, ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Kai kurios šeimi..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinančios salotos

Gaivinančios salotosIngridientai:300 g pieniškų dešrelių, 3 raudonieji pipirai, nedidelis kopūstas (arba 0,5l. marinuotų žirnelių), petražolių, krapų, gelsvės lapų, majonezo.Gaminimas Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje. Kol auš, griežinė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rugusiu