Kiaulienos kepsnys su baravykais II
Ingridientai:300 g maltos kiaulienos,
300 g rūkytos šoninės,
6 nedideli rudagalviai baravykai,
1/2 kiaušinio,
30 g sviesto,
mėsos prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus išverdame, apkepame keptuvėje su sviestu. Imame 1/3 maltos mėsos, dedame į vidų 2 grybus, suformuojame kepsnį, jį apsukame ilga šoninės juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruoštus kepsnius iškepame suvyniotus į foliją orkaitėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!