Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Ingridientai:
300 g maltos kiaulienos,
300 g rūkytos šoninės,
6 nedideli rudagalviai baravykai,
1/2 kiaušinio,
30 g sviesto,
mėsos prieskonių,
druskos.

Gaminimas
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus išverdame, apkepame keptuvėje su sviestu. Imame 1/3 maltos mėsos, dedame į vidų 2 grybus, suformuojame kepsnį, jį apsukame ilga šoninės juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruoštus kepsnius iškepame suvyniotus į foliją orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!