VAISIŲ TORTAS
Ingridientai:Tešla:
250 g miltų
150 g sviesto
2 tryniai
šaukštas cukraus pudros
Kremas:
250 g sviesto (gali būti pusė margarino)
2 tryniai
200 g cukraus pudros
stikliukas skaidrios degtinės
1 citrinos sultys
citrinos žievelė
1 pakelis vaisių želė
vaisių
Gaminimas
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti į ataušintą pyragą, papuošti vaisiais ir užpilti stigstančia vaisių želė.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!