VAISIŲ TORTAS

Ingridientai:
Tešla:
250 g miltų
150 g sviesto
2 tryniai
šaukštas cukraus pudros

Kremas:
250 g sviesto (gali būti pusė margarino)
2 tryniai
200 g cukraus pudros
stikliukas skaidrios degtinės
1 citrinos sultys
citrinos žievelė
1 pakelis vaisių želė
vaisių
Gaminimas
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti į ataušintą pyragą, papuošti vaisiais ir užpilti stigstančia vaisių želė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!