20 rezultatų ieškant "porcijos"
Imbieriniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (8 porcijos) 2 šaukštai džino 2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero 500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina) Gaminimas: 1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkit..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 porcijos1,5 stiklinės ryžių;1,5 stiklinės pieno;350 g šaldytų arba džiovintų slyvų (be kauliukų);1,5 stiklinės grietinėlės;2 šaukštelių vanilinio cukraus;5 šaukštų cukraus;2 šaukštų sviesto;šaukštelio cinamono;druskos. Gam..
Recepto vertinimas:
Vaisių kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos1/2 stiklinės aviečių, serbentų ar obuolio,šaukštelis cukraus,šaukštelis krakmolo,3/4 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkin..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas:
Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Rytietiškai paruošti ryžių makaronai
Rytietiškai paruošti ryžių makaronai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos4 porcijos makaronų, 400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų) šaukštelis aliejaus, šaukštas sezamų sėklų, rytietiškas padažas, ridikėliai Gaminimas: Išvirkit..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su lašiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 žuvies porcijos po 2.250g., kvietinių miltų žuviai apvolioti, 3.125g., lašinių, 4.1/4 šaukštelio druskos ir pipirų, 5.1 citrina, petražolių. Gaminimas: Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti mi..
Recepto vertinimas:
Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas, Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..
Recepto vertinimas:
šokoladinis varškės kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g varškės, plytelė juodojo šokolado (100g), stiklinė grietinės, 2 bananai, citrina, 5 šaukštai cukraus, 2 kiaušinio tryniai, pakelis vanilinio cukraus (16g) Gaminimas: Šokoladą sulaužyti gabalėliais, užpilti pieną i..
Recepto vertinimas:
Kokteilis su ledais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Porcijos mėgstamų ledųStiklinės vaisių sulčiųStiklinės pieno Gaminimas: Ledus, sultis ir pieną gerai išplak. Supilstyk į gražias stiklines, merk po šiaudelį ir ...... jau gali mėgautis gaivinančiu kokte..
Recepto vertinimas:
Ledų tortasIngridientai:2 kiaušiniai, pusė stiklinės cukraus, pusė stiklinės miltų, litras grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, 8 šaukštai vyšnių likerio, 125 g vyšnių (be kauliukų), 120 g juodojo šokolado, 12 lazdynų riešutu.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltym..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis tortas su braškėmis
Šokoladinis tortas su braškėmisIngridientai:175 g miltų, 25 g kakavos miltelių, 50 g miltinio cukraus, 125 g nesūdyto sviesto, druskos. Įdarui: 50 g baltojo šokolado, 250 g grietinėlės, 500 g braškių, 200 g maskarponės, 4 šaukštai braškių džemo.Gaminimas 1. Virtuviniu kombainu ..
Recepto vertinimas:
Plikytas žiedasIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto, 300 ml vandens, 150 g miltų, 4 kiaušiniai. Įdarui: 330 ml grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus, 200 g bananų, kivių, persikų. Gaminimas 1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens a..
Recepto vertinimas:
Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidorais
Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidoraisIngridientai:4-6 porcijos 500 g mocarelos sūrio, 6 slyvavaisiai pomidorai, 1 nedidelis agurkas, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais.Gaminimas Mocarelos sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skersai į 6 stor..
Recepto vertinimas:
RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAI
RYTIETIŠKAI PARUOŠTI RYŽIŲ MAKARONAIIngridientai:(4 porcijos)4 porcijos makaronų400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų)šaukštelis aliejaus ar sviestošaukštas s..
Recepto vertinimas:
SMULKINTŲ BANANŲ PYRAGASIngridientai:2 Porcijos1kg ledų (arba keturios porcijos) plombyro200g šokolado2 bananaišlakelis pienoGaminimasLedus ištraukti iš šaldiklio ir leisti patyžti. Bananus supjaustyti maždaug 1cm didžio gabaliukais (kad nepajuo..
Recepto vertinimas:
Troškintos krevetėsIngridientai:4 porcijos:2 puodeliai išgliaudytų krevečių, 1 puodelis sviesto, žiupsnelis malto muskato riešuto, druskos, raudonųjų pipirų, šviežių krapų papuošti, citrinos girežinėlių ir..
Recepto vertinimas:
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]Ingridientai:3 puodeliai supjaustytų šviežių braškių (Braškės ir žemuogės)3 šaukštai cukraus 1,6 puodelio miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)0,25 šaukštelio kepimo sodos (nugesintos) 3 šaukštai margarino 1 kiaušinis..
Recepto vertinimas: