25 rezultatų ieškant "pora"
Trinta moliūgo sriuba su česnaku
Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Porų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l vandens, 0,5 stiklinės viskio, 400 g vištienos, 2 porai, 200 g jautienos, svogūnas, 40 g džiovintų slyvų, šaukštelis džiovintų peletrūnų, 50 g rūkytos šoninės, druskos, pipirų. Gaminimas: Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnu..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su porais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 500g virtų bulvių, 2 porų, po šaukštą aliejaus ir sviesto, kiaušinio, baltymo, 3/4 stiklinės riebios grietinės, druskos, pipirų, šaukšto petražolių, muskato riešuto. Tešlai: 1,5 stiklinės miltų, 1/2 pake..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 400 g svogūnų arba porų, 3 šaukštai margarino, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, citrinos sulčių, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus g..
Recepto vertinimas:
Virti porai su troškintais grybais
Virti porai su troškintais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porai, 300 g grybų, 1 šauktas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 tryniai, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Porus išvirti pasūdytame vandenyje, n..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su poraisIngridientai: 1/3 pakelio makaronų Poras šviežias agurkas 2 šaukštai konservuotų kukurūzų 2 šaukštai majonezo skiltelė česnako pipirų druskos Paruošimo būdas: Išvirti makaronus . Atvėsusius supilti į dubenį . Supjaustyti porą , agurką ..
Recepto vertinimas:
Avienos kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos 2 kiaušinio tryniai 2 šaukštas sviesto pora riekių batono prieskonių pagal poreikį 3 šaukštai džiūvėsėlių voliojimui 8 – 10 bulvių 5 svogūnai 2 stiklinės vandens ir šaukštas buliono 0,5 šaukšto miltų 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Kiniškai ruošti porai Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g plonų porų,25 g sviesto arba margarino,1 svogūnas,50 g graikinių riešutų,4 salierų stiebai,250 g kiniškų kopūstų,druskos,šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,sojų padažo Gaminimas: Porus gerai nupl..
Recepto vertinimas:
Maltinukai su porais ir grybais
Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gabalas neriebios kiaulienosPora skiltelių česnakoŠaukštas garstyčių padažoSvogūnoSaujelės šviežių arba džiovintų grybų2 šaukštų majonezoŠaukštelio miltų Gaminimas: Supj..
Recepto vertinimas:
Kaimiškos bulvėsIngridientai:1 kg mažų bulviųs 100 g svogūnų 1 didelis poras 50 g šoninės 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltai 500 ml mėsos sultinio 125 ml grietinės 4 šaukštai susmulkintų petražolių 1 šaukštas kmynų pipir�..
Recepto vertinimas:
Pikantiška sriubaIngridientai:250 g jautienos 250 g kiaulienos 80 g aliejaus 250g askaloniniųi česnakų 50 g pomidorų tyrės 1 paprika 10 g šviežių raudonėlių 250 ml raudono vyno 2 – 3 pomidorai 1 poras 340 g konservuotų kukurūzų druskos pipirųGaminimasMėsą supjaustykite g..
Recepto vertinimas:
Kiniškai ruošti poraiIngridientai:250 g plonų porų, 25 g sviesto arba margarino, 1 svogūnas, 50 g graikinių riešutų, 4 salierų stiebai, 250 g kiniškų kopūstų, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, sojų padažo.Gaminimas Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 c..
Recepto vertinimas:
Duoninis tortasIngridientai:12 kiaušinių, 300g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai grietinėlės, 40g bulvių krakmolo, 1 šaukštelis kakavos, 1 nubrauktas šaukštas maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, pora grūdelių kardamono, keli kvepiantieji pipi..
Recepto vertinimas:
Skryliai su aguonomisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), druskos, vandens, 1/2 stiklinės aguonų, 3—4 šaukštai cukraus.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 ..
Recepto vertinimas:
Šlaunelės su vyno padažuIngridientai:4 porcijoms reikės: 4 didelių vištienos šlaunelių, 2 morkų, poro, svogūno, 250 g pievagrybių, 2 šaukštų aliejaus, 2 šaukštų sviesto, 8 šakelių čiobrelių, 2 šaukštelių miltų, 1/2l. sauso vyno, 1/4 stiklinės grietinės, druskos, pipirų.G..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)
Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)Ingridientai:400g kalakuto krūtinėlės, 125g porų, druskos, spalvotų pipirų, tarkuoto muskato riešuto, 1.5 šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių, 1.5 šaukšto aliejaus, 1 stiklinė vištienos ar daržovių sultinio.Gaminimas Porus perpjaukite išilgai ..
Recepto vertinimas:
Avokado salotos (Justės) (foto)
Avokado salotos (Justės) (foto)Ingridientai:Kupstelis salotų, pora lapų pekino salotų, pora pomidorų, avokadas, pora saujų juodųjų alyvuogių (be kauliukų), citrina, alyvuogių aliejus, druska, pipirai pagal skonį.Gaminimas Salotas ir pekino salotas supjaustyti, sudėti į dubenį. A..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais ir parmezano sūriu
Rizotas su porais ir parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 3 plonais griežinėliais supjaustyti nedideli porai; 350 rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 100 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; Dru..
Recepto vertinimas: