21 rezultatų ieškant "petrazolemis"
Krevečių kokteilis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g šaldytų krevečių mažo ananaso 200 g grietinės 2 šaukštų majonezo 1–2 šaukštelių medaus 2 šaukštų smulkintų petražolių citrinos sulčių tabasko padažo druskos, pipirų gūželės sal..
Recepto vertinimas:
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Kumpio ir porų kremas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g kumpio 1 didelis poras 1 obuolys 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 6 kiaušiniai ½ valgomojo šaukšto miltų 100 ml pieno druska baltieji pipirai petražolės Gaminimas: Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite..
Recepto vertinimas:
Angliškai įdarytos bulvės Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: virtų bulvių (didelių) su lupenomis – 1,2 kg (4 vnt.) pomidorų be odelės ir sėklų - 200 g salierų stiebų – 150 g Vorčesterio padažo – 20 g (1 valg. šaukštas ) čederio sūrio ..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Kalakuto salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos kalakuto krūtinėlės 2 apelsinai 1 šviežias agurkas 150 g sojų ankščių 100 g žemės riešutų Padažas natūralus jogurtas petražolės krapai cukrus pipirai Gaminimas: Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką grieži..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų kruopų košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 75 ml kukurūzų kruopų 250g mėgstamų šaldytų daržovių 2 valg. šaukštai aliejaus 1 kubelis vištienos sultinio su petražolėmis 600 ml vandens Gaminimas: Šaldytas daržoves patroškinti aliejuje. Užpilti verdančiu vandeniu, įd�..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė) Patiekalo šalis: Vengrija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiukas, 1 stiklinė vyno, 1 svogūnas, 1 citrina, 2 kiaušinio baltymai, 15 g želatinos, pipirų, acto, druskos, lauro lapelių. Gaminimas: Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite ..
Recepto vertinimas:
Vištiena (prancūziška virtuvė)
Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Makaronai su petražolėmisIngridientai:250 g makaronų 2 šaukštai aliejaus 50 g sviesto 2 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai šviežių petražolių druskosGaminimasĮ greitpuodį įpilkite 1,5 l vandens ir pasūdykite. Sudėkite makaronus ir įpilk..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina
Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrinaIngridientai:500g. Kiaulienos filė, ryšelis petražolių, 25 g. Kedrų riešutų, pusės citrinos tarkuotos žievelės, vienos citrinos sultys, šaukštas medaus, miltų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Kiaulieną supjaustome 2 c..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnakuIngridientai:110 g sviesto, skiltelė grūsto česnako, 2 šaukštai smulkintų petražolių, citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės, alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sumaišome sviestą su česnaku, petražolė..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba Ingridientai: 4 - 5 pomidorai 100 gramų ryžių 1 - 2 bulvės svogūnas viena skiltelė česnako 3 - 4 šaukštai pomidorų padažo šaukštas aliejaus 2 - 3 kubeliai sultinio (bet kokio) įvairių prieskonių (pipirų, druskos) po žiupsnelį džiovintų krapų ir petr..
Recepto vertinimas: