Vegetariški greituliai
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
Paruošimo laikas: 20 min.
Virimo laikas: 10 min.
Įdaras:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų
50 g pjaustyto kiniško kopūsto
15 g pjaustytų bambuko ūglių
10 smulkiai pjaustytų kaštonų,
žiupsnelis juodųjų grybų, pjaustytų
40 g vermišėlių makaronų, pavirtų 1-2 min ir nusausintų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas sauso šerio ar vyno.
1 arbatinis šaukštelis sezamo aliejaus
Greituliai:
24 lakštai greitulių (filo) tešlos.
1 suplaktas kiaušinis
Įpilti aliejaus į “kiniškąÂ” ar šiaip didelę keptuvę ir įkaitinti. Sudėti grybus, kinišką kopūstą, kaštonus, bambuko ūglius ir kepti 2-3 minutes maišant. Supilti cukrų, sojos padažą ir sezamo aliejų. Nukėlus nuo ugnies, sudėti likusius produktus ir gerai išmaišyti. Atšaldyti.
Suvyniojus įdarą į filo (greitulių) tešlą, kepti įkaitintame iki 180-190ºC aliejuje 2-3 minutes, kol tešla apskrus.
Patiekti su čili aliejumi, sojos ar slyvų padažu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!