20 rezultatų ieškant "paukstiena patale"
Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..
Recepto vertinimas:
Kugelis su vištiena arba antimi
Kugelis su vištiena arba antimi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 – 12 bulvių, 100 g sviesto, 1 stiklinė pieno, 1 nedidelė antis arba višta, 2 česnako skiltelės, džiūvėsiai, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sv..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 200 g paukštienos pašteto, marinuotas obuolys, raugintas agurkas, apelsinas, pomidoras, 0,5 citrinos, petražolės lapelių, virta morka. Drebučiams: 0,5 l sultinio, citrinos sulčių, 20 g želė. Gaminimas: Mė..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant svie..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta kalakutiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kalakuto, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palais..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais
Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g vištienos ar kalakutienos (krūtinėlės ar šlaunelių mėsos), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 1 šaukštas pieno, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 svogūnai, 300 g šv..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakuto šlaunelė ( galima keisti ir kita paukštiena), ryžiai, sultinio kubelis ar 2, šaldytų daržovių mišinys arba mėgstamos daržovės. Gaminimas: Šlaunelę ir ryžius sudedame į puodą ir verdame apie 15 minučių. Tada šlau..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..
Recepto vertinimas:
Antiena, marinuota su brendžiu
Antiena, marinuota su brendžiuIngridientai:5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena), druskos, maltų pipirų. Marinatui: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai brendžio, laurų lapelis, maltų pipirų, 2 šaukštai susmulkintų žalumynų, žalumynų papuošti.Gaminimas N..
Recepto vertinimas:
Įdaryta antisIngridientai:1 antis, 1 svogūnas, 2 vištų krūtinėlės (be odos), 50 g. susmulkintų petražolių, 150 g. virto rūkyto kumpio, 1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.Gaminimas Iš paruoštos anties atsargiai, n..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)
Paukštienos salotos su agurkais (Ramintos)Ingridientai:750 g virtos paukštienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g virtų bulvių, 250 g majonezo, žalumynų papuošti.Gaminimas Paukštieną, agurkus supjaustykite juostelėmis, bulves kubeliais, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Pa..
Recepto vertinimas:
Afganiška paukštiena su ryžiais
Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..
Recepto vertinimas: