20 rezultatų ieškant "pasudyti"
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Burokėliai, morkos, salierai, bulvės, pomidorai, kopūstai, žalumynai, šaukštas krapų ar kmynų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Burokėlius, morkas, salierus,smulkiai sukapoti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir virti 5-7 min, įberti ..
Recepto vertinimas:
Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..
Recepto vertinimas:
Ledjūrio menkių kepsneliai Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 ledjūrio menkių filė druskos pipirų saujelės krapų 8 šaukštų aliejaus 600 g virtų bulvių agurko svogūno šaukštelio garstyčių 2 šaukštų vyno acto 100 ml mėsos sultinio šaukšto smulkintų svogūnų laiškų Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..
Recepto vertinimas:
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Kuojos su migdolais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g migdolų skiltelių 100 g maltų džiūvėsėlių svogūno skardinės konservuotų kriaušių (250 g) šaukšto sviesto 0,5 šaukštelio kario 100 ml sauso baltojo vyno 100 g itališkos varškės druskos, pipirų 300 g ryžių 400 ml su..
Recepto vertinimas:
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Lydeka su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 gabaliukų lydekos filė be odos 3 šaukštų džiūvėsėlių šakelės petražolių arba mairūnų 300 g pievagrybių 3–4 šaukštų sviesto 2 kiaušinių baltymų pusės citrinos sulčių druskos, pipirų Bulvių košei: 400 g bulvių 300 g ..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Cikorijų apkepas su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg cikorijų, 2 svogūnai, 100 g džiovintų grybų, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto arba margarino, pipirų, druskos Gaminimas: Supjausčius cikorijas, apšlakstyti parūgštintu vanden..
Recepto vertinimas:
Svogūnų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g svogūnų, 2 šaukštai sviesto, 1 stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, druskos, kmynų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti, ištroškinti svieste ir pasūdyti. Sudėti į reibalais išteptą indą, užberti kmynų, užpilt..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas su pupelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, kmynų, stiklinė ryžių, 100 g pupelių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti vandens ir troškinti. Atskirai išvirti ryžius, pupeles. Ryžius pakepin..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Skardinė tuno, 1/3 stiklinės ryžių, svogūnas, 2 pomidorai, obuolys, 10 paprika įdarytų alyvų, svogūnų laiškų, šaukštelis kario, druskos. Padažui: 5 šaukštai grietinės, 5 šaukštai jogurto, 2 šaukštai citrinos sulčių, šaukštas keč..
Recepto vertinimas:
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, aliejaus, druskos, pipirų. Padažui: 2.0,5 stiklinė vermuto, 3.1 citrinos žievelė, 4.3 citrinos gabalėliai, 5.3 apelsino gabalėliai, šaukštas sviesto, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg plekšnės, druskos, acto, 2.1 kiaušinis, 3.1 šaukštas miltų, maltų džiūvėsėlių, aliejaus arba riebalų, 4.200 g konservuotų arba 5.400 g šviežių grybų, 6.4 svogūnai, 7.2 šaukštai margarino arba sviesto, krapų arba p..
Recepto vertinimas:
Greitas bulvių apkepasIngridientai:5-6 vnt. virtų bulvių su lupena 2 šaukštai miltų 2 šaukštai majonezo 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušiniai 1/2 stiklinės pieno žiupsnelis mairūno 50 g riebalų skardai ištepti druskosGamin..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Troškinta veršiena su pievagrybiaisIngridientai:1,5kg veršienos su kaulu (mentės), 2 stikl. mėsos sultinio (gali būti iš kubelių), pusė stikl. grietinės, 500g pievagrybių, cukinija (300g), 3 morkos (200g), 2 svogūnai (100g), 2 skilt. česnako, 3 v.š. miltų, pusė stik..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių maltinukai su morkomis
Virtų bulvių maltinukai su morkomisIngridientai:7-8 bulvės, 2 morkos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 šaukštelio sodos, druskos, riebalų.GaminimasBulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryni..
Recepto vertinimas: