20 rezultatų ieškant "pasudyta"
Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supi..
Recepto vertinimas:
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietel�..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu
Lašiša su makaronais ir petražolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 450 g lašišos filė be odos 230 g makaronų 175 g vynuoginių pomidorų Padažui: 150 ml neriebios grietinėlės 3 šaukštų smulkintų petražolių 0,5 tarkuotos apelsino žievelės Šaukštelio saldžiųjų paprikų ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 250 g mėsos faršo, 3/4 galvutės kopūsto, 2 morkų, 2 skiltelių česnako, druskos, pipirų, 4 šaukštų aliejaus Gaminimas: Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. ..
Recepto vertinimas:
Kugelis su vištiena arba antimi
Kugelis su vištiena arba antimi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 – 12 bulvių, 100 g sviesto, 1 stiklinė pieno, 1 nedidelė antis arba višta, 2 česnako skiltelės, džiūvėsiai, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sv..
Recepto vertinimas:
Skysta ryžių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g ryžių, 150 g pieno, 110 g vandens, 10 g cukraus, 15 g sviesto. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Patiekiant apipilkite lydytu sviestu. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Pieniška ryžių košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g ryžių, 500 g vandens, 330 g pieno, 30 g cukraus, druskos. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Vištiena su padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 višta, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį kartu su supjaust..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g baklažanų, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio, 2 valgomieji šaukštai lydyto sviesto, česnako Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sė..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Makaronai su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g stambių makaronų, 2 šaukštai medaus, 50 g sviesto, 50 g fermentinio sūrio. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami makaronai ir verdami 7-10 min. Išgriebiami kaiurasamčiu, sudedami į indą, užpilama išlydyto sviesto ir..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g džiovintų vaisių, vandens. Gaminimas: Mėsą įpjauti, įdėti druskos, prieskoniu, sudėti džiovintus vaisius. Mėsą surišti ir įdėti į pasūdytą vandenį. Užvirinti ir virti 2 ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su brokoliais
Vištienos sriuba su brokoliaisIngridientai:2 I vandens,1/2 vištos krūtinėlės,2-3 morkos,1 gūžė brokolių,0,5 stiklinės ryžių,druskos.GaminimasUžverdame pasūdytą vandenį. Į jį suberiame kubeliais supjaustytą vištieną ir verdame apie 15 min. Tuomet suberiame perplautus ryžius, nus..
Recepto vertinimas: