Pasnikiniai žagarėliai
Ingridientai:2 šaukštai aliejaus
6 šaukštai vandens
1 šaukštas degtinės ar romo
2 šaukštai cukraus
miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą
aliejaus virimui
Gaminimas:
Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius. Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius dėti ant sugeriamo popieriaus (tinka popieriniai rankšluosčiai),kad sugertų riebalus. Sudėjus į indą,kuriame bus patiekiami, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Šaltinis "Didžioji virėja" praktinis vadovas šeimininkėms,pagal E.Malachoviec 1936 m
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!