TINGINYS

Ingridientai:
400 g tešlainių("Gaidėlis", "Pasimatymas" ir kt.)
200 g sviesto
1 indelis kondensuoto pieno
50 g graikinių riešutų
30 g kokoso drožlių
50 g žemės riešutų
100g kokių nors šokoladinių saldainių arba šokolado
1 šaukštelis kakavos

Gaminimas
Indelį kondensuoto pieno įdėti į šiltą vandenį ir virti 20-30 min. Tuo metu į dubenį, kuriame būtų patogu išmaišyti, sudėti sulaužytus, susmulkintus tešlainius (1 tešlainį į 6-8 dalis). Pakepinti žemės ir graikinius riešutus ir suberti ant sausainių. Suberti kokoso drožles. Išlydyti sviestą ir ten sudėti susmulkintą šokoladą, ištirpinti ir įdėti šaukštelį kakavos. Ant sausainių ir riešutų užpilti pavirtą ir šiek tiek atvesintąą kondensuotąą pieąną, supilti lydąytą sviąestą ęęįįsu priedais. ąViską labai gerai iššmai&#ą353;šyti ir sudėti arbaį tortinę ir prispausti arba į kepimo plėvelę ir suformuoti d&#š353;ešrą, surišti galus ir taip pat prislėėgti. Po 4-5 valandųų galima valgyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!