6 rezultatų ieškant "pagrindinio"
Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo. Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..
Recepto vertinimas:
Kmynų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis sviesto. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. Tinka vartoti su: Padažas tinka su virta aviena, briediena ar jautiena. ..
Recepto vertinimas:
Citrinų padažas II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 citrnos sultys, tarkuota 0,5 citrinos žievelė, truputis cukraus, (1 - 2 kiaušinių tryniai) Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti ..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..
Recepto vertinimas: